United-veteran håber på forlængelse

35-årige Rio Ferdinand kalder den igangværende sæson for pinlig og håber på, at han kan fortsætte i klubben

Selv om Rio Ferdinand i denne sæson ikke har fået meget spilletid i Manchester United, så håber han på at fortsætte karrieren i klubben. (Foto: AP/Clint Hughes)
Selv om Rio Ferdinand i denne sæson ikke har fået meget spilletid i Manchester United, så håber han på at fortsætte karrieren i klubben. (Foto: AP/Clint Hughes)

Forsvarsspilleren Rio Ferdinand håber på at kunne fortsætte i Manchester United efter sommerpausen, så han kan være med til at fjerne minderne fra den igangværende skuffende sæson.

- Jeg bliver ved med at spille. Om det så er her, ved jeg ikke, men det håber jeg, siger 35-årige Ferdinand ifølge Reuters.

- Jeg er sikker på, at uanset hvem er der manager her, så vil målet for klubben være at vinde trofæer og mesterskaber. Det har vi gjort i 25 år, siger Ferdinand.

Se også: 'Giggs er en ny Guardiola'

Den tidligere engelske landsholdsspiller har kontraktudløb til sommer, og lige nu ser det ud til, at Ferdinand er fortid i United efter 12 år i klubben.

I denne sæson har han været reserve under den nu fyrede manager David Moyes. De regerende mestre ligger blot på en syvendeplads i Premier League, og Ferdinand indrømmer, at han ikke har set på tabellen i lang tid.

- Det er for pinligt at se på, hvor vi ligger, siger Ferdinand.

Se også: 240 millioner til van Gaal i United

Holdkammeraten Ryan Giggs er blevet udpeget som midlertidig United-manager efter Moyes-fyringen i sidste uge. Med Giggs ved roret vandt United i lørdags 4-0 hjemme over Norwich.

0 kommentarer
Vis kommentarer