Avis: Manchester United vælger Van Gaal

Louis Van Gaal bliver ny manager i Manchester United, der udstyrer hollænderen med et transferbudget på 750 millioner kroner.

Louis Van Gaal bliver ifølge hollandske De Telegraaf ny manager i Manchester United. (Foto: AP)
Louis Van Gaal bliver ifølge hollandske De Telegraaf ny manager i Manchester United. (Foto: AP)

Det bliver som ventet Louis Van Gaal, der overtager det ledige managersæde i Manchester United. Det melder pålidelige hollandske De Telegraaf.

Den 62-årige hollandske landstræner blev fredag aften enig med Manchester United-delegationen om, at han fremover styrer den engelske klub.

Louis Van Gaal får en lækker velkomstgave af Glazer-familien, der ejer Manchester United, for han vil i sommerens transfervindue kunne shoppe for intet mindre end 750 millioner kroner.

Se også: Favoritter til United-job melder fra på stribe

For dem vil Van Gaal hente fire nye spillere - en topspiller til hver kæde. Og havde det ikke været for et til tider skrantende helbred, ville Daniel Agger være en kandidat, skriver De Telegraaf.

Van Gaal underskrev angiveligt kontrakten i sin luksusvilla på Algarve-kysten i går under overværelse af Ed Woodward, en Glazer-bror og en advokat, og det var hollænderens stærke spilfilosofi, der gjorde, at Manchester United i sidste ende valgte ham.

Se også: Første ændring med Giggs ved United-roret

Nu skal Van Gaal så vælge sit hold af trænere, og Patrick Kluivert bliver hans assistent, mens det også ventes, at Van Gaal vil tage flere af sine egne med.

Manchester United håber blot, at den nye manager vil finde plads til Ryan Giggs i den nye trænerstab.

Se også: Ferguson: Det er oprørende

Den spillende Manchester United-legende står i dag i spidsen for holdet mod Norwich som midlertidig manager efter fyringen af David Moyes.

0 kommentarer
Vis kommentarer