Arsenal har lidt og gennemgået smerte

Efter en sikker sejr over Newcastle er Arsenal snublende tæt på en slutplacering i top fire, men det får ikke Arsenal-manager Arsene Wenger til at tage let på tingene her sidst på sæsonen

Arsenal-angriber Olivier Giroud slår sig i 3-0 sejren over Newcastle (Foto: AP)
Arsenal-angriber Olivier Giroud slår sig i 3-0 sejren over Newcastle (Foto: AP)

Arsenal sikrede sig mandag aften en potentiel matchbold i forhold til at sikre den top fire-placering, der giver Champions League i næste sæson.

Efter nederlaget til Everton for omkring tre uger siden har Arsenal rejst sig og kan nu med en sejr i næste runde mod West Bromwich endegyldt vide sig sikker på at slutte i top fire.

Arsenal har nemlig fire point mere end Everton, der efter sejren over Arsenal har tabt til både Southampton og Crystal Palace, så med to kampe igen ligner det en afgørelse til Arsenals fordel.

Men den gode position får på ingen måde Arsene Wenger til at slække på kravene for sit hold, som han stadig forventer fuldt fokus fra.

- Det er helt sikkert et skridt fremad, og endnu en sejr vil sikre os top fire, men det er ikke slut endnu. Jeg har været længe nok i dette job til at vide at krydse den linie er svær, siger han ifølge ESPN.

- Vi har lidt nok i denne sæson, og den smerte, som vi er gået igennem, vil hjælpe os med at holde fokus her til sidst. Vi er i en stærk position. Vi har endnu en hjemmekamp og endnu en god mulighed for at vinde, lyder det videre fra Wenger.

Arsenal møder West Bromwich hjemme på Emirates, mens holdet skal til Norwich i sæsonens sidste Premier League-kamp. Endelig venter FA Cup-finalen mod Hull den 17. maj.

Se højdepunkter fra kampen herunder
Arsenal-Newcastle 3-0: Se højdepunkterne her

0 kommentarer
Vis kommentarer