'Giggs er en ny Guardiola'

Den danske Manchester United-målmand er meget imponeret over Ryan Giggs' start som manager

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

- For mig at se har vi at gøre med en ny Guardiola.

Det er noget af et statement om Ryan Giggs som fodboldtræner, som Manchester Uniteds danske målmand Anders Lindegaard smider ud i blogosfæren i dag. Lindegaard starter dog fornuftigvis sætningen med følgende forbehold:

- Det lyder nok temmeligt naivt og uigennemtænkt, og jeg forstår folk skepsis overfor en konklusion draget på baggrund fire træninger, en kamp og en fridag.

Se også: 240 millioner til van Gaal i United

Anders Lindegaard har været imponeret over træningen under Giggs, men specielt hans kamptale inden opgøret mod Norwich, var noget, der efterlod de små hår i nakken i oprejst tilstand på Anders Lindegaard.

- Det, vi har set den første uges tid, har været mere end overbevisende. Parallellerne til Sir Alex Ferguson er slående, og det er tydeligt, at Ryan Giggs har stået i lære hos historiens mest respektindgydende fodboldmanager.

- Hans sidste tale, inden holdet gik på banen inden Norwich-kampen, var hårrejsende på en måde, jeg kun har oplevet fra Sir Alex Ferguson - skuf ikke publikum!

Se også: TV: Se Giggs få drømmedebut

Efter fyringen af David Moyes har der i medierne været mange historier om tingenes tilstand i manchester United under skotten, men Lindegaard understreger, at de mange historier ikke er sande.

- Virkeligheden er i mine øjne simpel - resultaterne har ikke været tilstrækkelige, og det har haft konsekvenser for samarbejdet.

- For mit vedkommende er historien ikke længere end det. David Moyes er en god mand. Og uanset hvad man måtte mene om ham, fortjener han samme form for respekt nu som for otte måneder siden.

0 kommentarer
Vis kommentarer