Er han færdig? Managerens tillid til Agger er væk

- Daniel er god nok til at spille i Liverpool, men hans problem er, at manageren vil have fysisk stærke stoppere som dominerer luftrummet, siger den velrenomerede Liverpool-journalist Tony Barret fra The Times

Daniel Agger, der her ses i kamp mod Tottenham, er røget ud på bænken. Det virker ikke som om manager Brendan Rodgers har den store tillid til danskeren. (Foto: Jon Super)
Daniel Agger, der her ses i kamp mod Tottenham, er røget ud på bænken. Det virker ikke som om manager Brendan Rodgers har den store tillid til danskeren. (Foto: Jon Super)

Liverpools enorme optur i denne sæson burde være Daniel Aggers klimaks på otte et halvt år på Merseyside.

Det var nu Daniel Agger skulle høste den loyalitet og dedikation, han har givet til klubben og byen, siden han kom i januar 2006. Knoerne er tatoveret med YNWA som symbolet på evig kærlighed til Liverpool.

Men den kærlighed og ikke mindst tillid er tilsyneladende ikke gengældt fra manager Brendan Rodgers.

Derfor er det relevant at stille spørgsmålet: Hvad er der i grunden gået galt?

Luis Suarez. (Foto: AP/Tim Hales) Sport og Spil Derfor er Liverpool forvandlet

Tilliden er reelt forsvundet til Daniel Agger, selv om han har status af viceanfører.

Daniel Agger er kommet i klemme i Liverpool, fordi klubben på transfervinduets sidste dag i august købte Mamadou Sakho for rekordbeløbet 17 mio. pund i Paris Saint-Germain.

Sakho er tilsyneladende managerens førstevalg og det har sendt den danske landsholdskaptajn ud i kulden.

Tony Barret, der er journalist på The Times, følger Liverpool meget indgående. Han tvivler stærkt på om Daniel Agger fortsætter i klubben efter sæsonen, selv om danskeren har to år tilbage af sin kontrakt.

- Det vil overraske mig, hvis Daniel Agger er i Liverpool, når transfervinduet lukker i august. Daniel er viceanfører i Liverpool, han er kaptajn for Danmark. Han er god nok til at spille for Liverpool og for dygtig til at have siddende på bænken. Men hans problem er, at manageren vil have fysisk stærke stoppere, som også skal dominere luftrummet, forklarer Tony Barrett.

Både når det handler om fysisk styrke og luftrummet er Sakho en knivspids bedre end Daniel Agger. Til gengæld har franskmanden slet ikke danskerens overblik og koldblodighed med bolden. Det virker panisk og tilfældigt, hvad der foregår, når Sakho skal føre bolden frem.

Et andet centralt problem, som Barrett peger på er, at Mamadou Sakho er klubbens dyreste forsvarsspiller nogensinde - 17 mio. pund var prisskiltet.

- Når du køber en spiller med sådan et prisskilt, er det fordi han skal spille, fastslår han.

Se også: Her er Liverpools nye hjemmebane

Læs hele historien i dagens udgave af Ekstra Bladet om Daniel Aggers situation i Liverpool og fremtidsperspektiverne.

Læs også om lønhierarkiet i Liverpool og om danskerens korte vej til bænken.

0 kommentarer
Vis kommentarer