Ben Arfa: Jeg er trist og frusteret

Franske Hatem Ben Arfa er røget ud på et sidespor i Newcastle, og han ved ikke, hvorfor manager Alan Pardew har fravalgt ham til at spille en rolle for holdet

Hatem Ben Arfa i midten (Foto: AP)
Hatem Ben Arfa i midten (Foto: AP)

Hatem Ben-Arfa har ikke spillet for Newcastle siden den 12. april, og efter en kort pause på grund af en muskelskade er han tilbage i fuld vigør. Men manager Alan Pardew har gentagende gange set bort for den offensive profil, og det ærgrer naturligvis Ben Arfa meget.

- Selvfølgelig gør det ondt, fordi jeg er klar til at spille. Jeg vil gerne spille, og jeg vil gerne hjælpe mit hold. Jeg vil gerne spille alle kampe. Men det er ikke min beslutning. Jeg træner hårdt, og jeg vil gerne starte i kampene, men hvis jeg er ude eller starter på bænken, så må jeg respektere den beslutning, siger han til Daily Mail.

Senest til kampen mod Arsenal, som Newcastle tabte 0-3, var han slet ikke udtaget.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke spiller. Du må spørge manageren. Efter nederlaget til Manchester United havde vi en heftig ordudveksling, men det er det. Han vil ikke have, at jeg spiller. Det respekterer jeg. Men hvis han vil have det, så vil jeg spille. Jeg er her for klubben og vil bare spille. Jeg er klar.

Franskmanden ser dog fremad og håber på spilletid på lørdag, hvor Newcastle møder Cardiff.

- Jeg føler mig trist og frusteret, men ikke vred. Jeg vil hjælpe mit hold, og det kan jeg ikke. Det gør ondt. Jeg vil have bolden og give mit maksimale for holdet. Når jeg ser, at vi taber kampe med 3-0 og 4-0, er det meget hårdt for mig. Hvis jeg spiller på lørdag, vil jeg prøve at gøre en forskel, lyder det fra Hatem Ben Arfa.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde