Liverpool-stjerne får psykologhjælp

Raheem Sterling har været en af Liverpools bedste i denne sæson, og det skyldes ikke mindst et frugtbart samarbejde med en psykolog

Raheem Sterling får hjælp af psykolog. (Foto: AP)
Raheem Sterling får hjælp af psykolog. (Foto: AP)

Raheem Sterling slog sit navn fast i Liverpool i sidste sæson, men i denne har englænderen markeret sig som en af de største stjerner hos Merseyside-klubben. Sterling har scoret ni mål og lavet fire assists i Premier League.

Nu fortæller Liverpool-stjernen, at det ikke mindst er efter samtaler med en psykolog, at han har udviklet sit spil.

- Mange udefra har nok haft den opfattelse, at jeg altid har været rigtig selvsikker. Men efter en god start i sidste sæson begyndte jeg at lede efter nemme løsninger i stedet for at tage chancen selv og skyde på mål. Jeg stoppede med at gøre alle de ting, der havde bragt mig på førsteholdet til at starte med, siger Raheem Sterling til Liverpool Echo og fortsætter:

- Lige fra jeg kom her, var mit mål at spille for Liverpool, og jeg fik måske den følelse, at målet var indfriet, da jeg begyndte at spille. Men så indså jeg, at det ikke var nok. Der skal altid være en udfordring forude.

- Omkring december indså jeg, at jeg var nødt til at begynde at løbe med bolden, komme med i feltet, skabe mål, score mål. Ikke spille med paraderne oppe og ikke være bange for at lave fejl.

Derfor tog Raheem Sterling kontakt til Dr. Steve Peters.

- Den måde, han arbejder på, er fantastisk. Først troede jeg, at det ikke var noget for mig. Udefra set kan man godt få den fornemmelse, at det er meget kompliceret, men alle beskederne er helt ligetil. Han forstår spillerne og den emotionelle del af spillet. Det, han siger, hjælper dig virkelig, lyder det fra Liverpool-stjernen.

Steve Peters er blandt andet tilknyttet det engelske landshold som en del af Roy Hodgsons stab og skal med til VM i Brasilien.Daniel Agger har status af vicekaptajn i Liverpool, men han har ikke den store tillid fra manager Brendan Rodgers. (Foto: Coombs Barrington) Sport og Spil Agger mistet tilliden fra manageren

0 kommentarer
Vis kommentarer