Sørensen overvejer Stokes kontraktudspil

Thomas Sørensen er blevet tilbudt en ét-årig forlængelse af sin kontrakt med Stoke, og han vil gerne blive, mens han overvejer sine muligheder udenfor England

Thomas Sørensen i sjælden aktion for Stoke (Foto: AP)
Thomas Sørensen i sjælden aktion for Stoke (Foto: AP)

Den tidligere danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen står foran kontraktudløb i Stoke, men selv om han er reserve for Asmir Begovic, vil han gerne blive, og Premier League-klubben vil også gerne holde på ham. Derfor har de tilbudt ham en ét-årig kontraktforlængelse, som den 38-årige målmand nu tygger på.

- Vi havde nogle positive møder i sidste uge. De vil beholde mig her, og vi kigger på det. Forhåbentlig kan vi finde ud af noget, så jeg kan blive et år mere, men der er ikke noget på papir, siger Thomas Sørensen til Stoke Sentinel.

Førstemålmand Asmir Begovic er en ombejlet herre, og han kan blive solgt til en større klub, hvis der kommer et stort bud. Det kan være Sørensens chance, og omvendt kan manager Mark Hughes så bruge pengene på at hente en ny førstemålmand. I den ligning er der så også lige den talentfulde 21-årige englænder Jack Butland, der blev hentet til Stoke for snart halvandet år siden, hvorefter han straks blev lejet ud.

Se også: Avis: Asmir Begovic kan erstatte LindegaardSe også: Thomas Sørensen: Jeg har et par gode år i mig endnu

Thomas Sørensen regner ikke med, at Asmir Begovic' fremtid får indflydelse på, om han bliver eller ej, men han vil overveje sine muligheder, hvis der kommer interessante tilbud fra andre klubber. Ét er han dog afklaret med: Han vil ikke spille i England, hvis det ikke er i en Premier League-klub.

- Selvfølgelig vil jeg overveje det (andre klubber red.), men i øjeblikket er der ikke kommet noget ind, der passer. Jeg vil ikke være interesseret i at rykke ned i rækkerne, og det begrænser dine muligheder, men en oplevelse i udlandet kunne være en mulighed. Det vil være noget helt andet, fordi vi har været i England så længe, siger Sørensen.

Thomas Sørensen har i denne sæson spillet tre Premier League-kampe og fire i Capital One Cuppen. Hans nuværende kontrakt udløber 30. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer