Liverpool-flop vil hjælpe gamle venner mod City

Andy Carroll håber at kunne hjælpe sin gamle Liverpool-kolleger, når han sammen med West Ham gæster Manchester City i sæsonens sidste kamp

Andy Carroll vil gerne sende mesterskabet til Liverpool. (Foto: AP)
Andy Carroll vil gerne sende mesterskabet til Liverpool. (Foto: AP)

Liverpool skal sætte deres lid til, at West Ham kan overraske og besejre Manchester City på Etihad her til eftermiddag, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at kunne hente mesterskabet.

Det ser nemlig ud til at gå til City, der fører med to point og har en langt bedre målscore end Liverpool.

Se også: Mourinho: City-angriber er bedre end Suarez

Men Liverpool kan regne med opbakning fra en af klubbens tidligere spillere. Andy Carroll, der nu spiller i West Ham, var Liverpool-spiller i 2011 til 2013.

Han har ikke glemt, hvordan det var at blive bakket op af klubben. Det vil han gerne tilbagebetale.

Se også: Liverpool-chef: Vi har brug for Agger

- Jeg håber, Liverpool vinder ligaen, og jeg vil gøre mit bedste for at score på Etihad. Jeg har stadig en masse venner i klubben, og drengene var fantastiske, da jeg spillede der, siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg synes, Steven Gerrard fortjener at vinde ligaen. Han har været i klubben så længe, og med den fodbold, som de spiller, så har de helt sikkert fortjent det, lyder det videre.Se også: Liverpool vil snyde United for PL-profil

Men West Ham er oppe mod hårde odds. City har vundet 16 ud af 18 hjemmekampe i denne sæson, mens West Ham blot har sejret i fire udekampe ud af 18 mulige.

Carroll har scoret to mål i 14 kampe i Premier League i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer