City-profiler bevarer roen inden matchbold

Manchester City er storfavorit til at vinde det engelske mesterskab, men er blevet mindet om, at alt kan ske

Vincent Kompany og Manchester City vinder Premier League, hvis holdet i dag besejrer West Ham. (Foto: AP)
Vincent Kompany og Manchester City vinder Premier League, hvis holdet i dag besejrer West Ham. (Foto: AP)

Søndag kort inden klokken 18 kan Manchester City efter alt at dømme lade sig hylde som engelske mester for anden gang på tre sæsoner.

Med mindre Liverpool vinder sin kamp over Newcastle med mindst 13 mål, kan Manchester City sikre sig titlen med mindst uafgjort hjemme mod West Ham.

Se også: Agüero vil spille skæbnekamp trods skade

Men trods den enorme favoritværdighed bevarer City-profilerne roen.

- Vi var glade for den seneste sejr over Aston Villa, men der var ingen stor fest. Det er vigtigt, at vi ikke lader os rive med, og at alle forstår det. Det var et roligt og fokuseret omklædningsrum efter Aston Villa-kampen.

- Vi vil ikke gøre noget anderledes i vores forberedelser, men gøre som vi har gjort gennem hele sæsonen, siger holdets anfører Vincent Kompany.

Se også: Tallet, der vil overraske dig: Se Citys perfekte timing

Det hjælper også City-spillerne, at det bare er seks dage siden, at man blev mindet om det gamle ordsprog; at bolden er rund, og alt kan ske. Det skete, da Crystal Palace vekslede Liverpools 3-0-føring til 3-3 i kampens sidste 11 minutter.

- Kampen hos Crystal Palace viste, at man ikke kan tage noget for givet. Det var en advarsel til os om, at alt kan ske. Nu er kampene som finaler, og vi kan ikke hvile på laurbærrene.

Se også: TV: City-stjerne lavede en Bendtner

- Vinder vi, er titlen hjemme, så der er pres på os, men man skal nyde den slags øjeblikke. De kommer ikke ret ofte, siger offensivspilleren David Silva.

Søndagens fulde program i Premier League begynder klokken 16.

0 kommentarer
Vis kommentarer