Liverpool beder for et mirakel

... men selv ikke historien er med holdet fra Beatles-byen

Liverpool-manager Brendan Rodgers håber på hjælp fra West Ham i sidste spillerunde. (Foto: AP)
Liverpool-manager Brendan Rodgers håber på hjælp fra West Ham i sidste spillerunde. (Foto: AP)

I 24 år har Liverpool ventet på et mesterskab, og klubbens mange tilhængere havde håbet, at i dag skulle blive dagen. Dagen, hvor venten og mange års frustration blev afløst af jubel og trofæ.

Men The Reds har mistet førstepladsen til Manchester City, og de fleste Liverpool-tilhængere har vist indstillet sig på sølv. For hvem tror, at West Ham tager til Manchester og besejrer City på sidste spilledag?

Se også: Liverpool vil snyde United for PL-profil

- Tror jeg på mirakler? Altid. Det er ikke ovre, selv om man må forvente, at Manchester City vinder. Men West Ham har talentfulde spillere, og folk som store Andy Carroll har kvalitet.

- Kan du tage til Tottenham og vinde 3-0, så er du også i stand til at besejre Manchester City, siger Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Vinder West Ham, og vinder Liverpool samtidig hjemmekampen mod Newcastle, skal mesterskabstrofæet mod alle odds alligevel til Anfield, men heller ikke historien er med holdet fra Beatles-byen.

Se også: Liverpool-chef: Vi har brug for Agger

Siden indførelsen af Premier League i 1992 har der seks gange på sidste spilledag været spænding om, hvem der skulle snuppe guldet.

Men det er aldrig sket, at holdet, der gik ind til 38. runde som nummer to, har overhalet førerholdet.

Se også: West Ham vil drille City for Gerrards skyld

Det var tæt på i 2012, hvor City kun sikrede sig guldet takket være to sene, sene scoringer. Og som City-anfører Kompany sagde ved den lejlighed: Der sker mirakler i Manchester.

I dag håber Liverpool-folket på endnu et af disse Manchester-mirakler...

0 kommentarer
Vis kommentarer