Vanvid: Vil smide 1,5 milliard for Messi

Manchester City er angiveligt i gang med at forberede et bud på 1,5 milliarder kroner på FC Barcelonas verdensstjerne Lionel Messi

Det har været fremme flere gange, at Manchester Citys ejer Sheik Mansour er en stor beundrer af FC Barcelonas argentinske verdensstjerne Lionel Messi, og derfor har det også flere gange været nævnt, at Mansour lurer på enhver lejlighed til at hente Messi til Etihad Stadium.

Se også: Atletico-præsident afviser stjerne-salg

En af de lejligheder er måske til sommer, for her forbereder City-ejeren angiveligt et bud på Lionel Messi. Det skriver Daily Express, der også mener at vide, at Manchester City vil give svimlende 164 millioner pund - godt 1,5 milliard kroner - for Messi, hvilket - med afstand - vil gøre ham til den dyrest handlede spiller i verdenshistorien.

Se også: Vanvittig slutspurt i tre ligaer

Manchester City-ejeren har allerede hentet Barcelonas tidligere sportsdirektør Txiki Beguiristain og og den tidligere vicepræsident i Barca Ferran Soriano til klubben, hvilket, han håber, kan være med til at overbevise Messi om et skifte til City, hvor han kan blive angrebsmakker med landsmand Sergio Aguero.

I Barcelona skal de i gang med at bygge et nyt hold. Carles Puyol og Victor Valdes stopper i klubben til sommer, mens spillere som Alexander Song, Javier Mascherano og Dani Alves også kan være på vej væk.

Se også: Ny hæder: Suarez er bare bedst

Sælger de Messi, vil de have penge til nyindkøb til sommer, men mon ikke de hellere vil beholde den lille troldmand i truppen? For hvor finders de overhovedet en spiller, der kan score så mange mål for dem, som Messi har gjort de senere år? Der findes kun én, og ham får de ikke, for han spiller i Real Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer