Transferrygter: United jagter stjerne-firkløver

Der er stor oprustning på vej på Old Trafford, hvis klubben skal tilbage i toppen af Premier League

Matts Hummels kan blive afløser for Rio Ferdinand i Manchester United. Den engelske storklub er på jagt efter nye folk til midterforsvaret efter afgangen fra både Ferdinand og Vidic. (Foto: AP)
Matts Hummels kan blive afløser for Rio Ferdinand i Manchester United. Den engelske storklub er på jagt efter nye folk til midterforsvaret efter afgangen fra både Ferdinand og Vidic. (Foto: AP)

Louis van Gaal er endnu ikke præsenteret i Manchester United. Men det ventes at ske meget snart. Måske allerede i denne uge.

På trods af, at Manchester United lige nu står uden manager, er der ikke mangel på spillere, som rygtes til Old Trafford.

Det må forventes, at Manchester United bliver en af de klubber, der kommer til at bruge flest penge i jagten på hurtigt at vende tilbage til toppen af Premier League og europæisk fodbold.

Den tidligere skotske landsholdsspiller og Liverpool-profil Graeme Souness vurderer overfor SkySports, at det nye projekt i Manchester United kommer til at tage tid. Måske mere tid end de fleste forventer.

- Du kan ikke løse problemerne med et hurtigt fix i Manchester United. Når man ser på, hvor Manchester United var, til hvor de er nu, og hvor de ønsker at være. Der er et stort spring, mener Graeme Souness og uddyber:

- Man sætter Manchester United i kategori med Barcelona, Real Madrid og Bayern München, men hvor mange spillere har United, som de andre ønsker at hente? Jeg kan kun se to spillere. Jeg tror, United har brug for fire transfervinduer til at komme tilbage. Men når det er sagt, så har de midlerne til at investere, fastslår han.

Her er en oversigt over de aktuelle transferrygter. Primært med fokus på Premier League:

Matts Hummels fra Dortmund til Manchester United som afløser for Rio Ferdinand

Manchester United skal genopbygge et helt nyt midterforsvar. Her er den tyske landsholdsprofil et af emnerne til at løfte holdet tilbage mod den engelske top.

Sandsynlighed: Der er stor mulighed for, at Hummels kan havne i Manchester, hvis han kan leve med at undvære Champions League i sæsonen

-

Se også: To teenagere i Englands VM-trup

Marco Reus fra Dortmund til Manchester United

Dortmund-kreatøren har meldt ud, han bliver i klubben, selv om han angiveligt har en frikøbsklausul på 315 millioner kroner.

Sandsynlighed: Han har længe været på tale som offensiv forstærkning, men det virker urealistisk med et skifte denne sommer.

-

Se også: Sky: United byder stort på Saints-komet

Luke Shaw fra Southampton til Manchester United

Manchester United har allerede afgivet et bud på 243 millioner kroner. Det er planen, at en aftale skal være på plads inden England rejser til VM, hvor Shaw er en del af truppen. Shaw skal afløse Patrice Evra som Uniteds venstre back

Sandsynlighed: Der er en stor chance for, at han er Uniteds venstre back i de næste mange sæsoner.

-

Se også: United-flop svarer igen: Det er skadernes skyld

Thomas Müller fra Bayern München til Manchester United, Arsenal eller Liverpool

Han har kontrakt til 2017 med Bayern, men Manchester United er angiveligt parat til at betale 333 millioner kroner for den offensive midtbanespiller, der også kan spille angriber. United kan love høj løn til 24-årige Müller, men de kan ikke lokke med Champions League.

Sandsynlighed: Lewandowski kommer til Bayern, så der bliver kamp om pladserne. Derfor er et skifte til Premier League afgjort en realistisk mulighed.

-

David Luiz fra Chelsea til Barcelona

I sidste sæson var Luiz højt på ønskelisten i Barcelona. Nu står klubben foran en stor udrensning, som giver plads til flere nye i det centrale forsvar. Barcelona er villig til at smide 270 millioner kroner for Luiz.

Sandsynlighed: Barcelona er på jagt, men vil de betale prisen? De plejer normalt ikke at bruge mange millioner på forsvarsspillere.

-

Adam Lallana fra Southampton til Liverpool

De engelske sølvvindere har allerede budt 180 millioner kroner for Southampton-kaptajnen. Målet er at få handlen på palds inden England rejser til VM.

Sandsynlighed: Lallana vil videre og spille i Champions League. Han har valgt Liverpool over Manchester United. Et skifte virker som logisk konsekvens af spillerens udvikling.

-

Sebastian Giovinco fra Juventus til Arsenal

Han har hele sæsonen været marginalspiller hos de italienske mestre. Han har kontrakt endnu en sæson, men det er tvivlsomt om han er en mand, der kan løfte Arsenals angreb.

Sandsynlighed: Det virker ikke overvejende sandsynligt, at den lille angriberen er løsningen for Wenger i Arsenal.

-

Diego Costa fra Atletico Madrid til Chelsea

Sky Sports har skrevet, at de to klubber allerede er enige om en handel til 288 millioner kroner. Aftalen forventes først at blive offentliggjort, når Atletico Madrid har spillet Champions League-finale.

Sandsynlighed: Meldingen kom ud mandag aften, at klubberne er enige. Mourinho jagter en angriber, og Costa ligner manden, der skal lave målene.

-

Steven Caulker fra Cardiff til Liverpool

Midterforsvareren har en klausul i sin kontrakt, der gør, han kan skifte klub for 72 millioner kroner, så han undgår at spille i den nsætbedste engelske fodboldrække. Brendan Rodgers er på jagt efter at styrke sin midterforsvar.

Sandsynlighed: Der er slet ingen tvivl om, at Liverpool skal forstærke bagkæden. Caulker er en kompetent stopper, der bliver kamp om. Han skifter med sikkerhed.

0 kommentarer
Vis kommentarer