Ekspert: Den klub skal du gå efter, Laudrup!

Fodboldekspert Luna Cristofi har svært ved at se Michael Laudrup fortsætte trænerkarrieren i Spanien. Hun spår i stedet et Premier League-comeback

Drop både Celtic og spansk fodbold er Luna Cristofis råd til Michael Laudrup. (Foto: EB)
Drop både Celtic og spansk fodbold er Luna Cristofis råd til Michael Laudrup. (Foto: EB)

Drop Spanien og tag endnu en tørn i England!

Det er Luna Cristofis råd til Michael Laudrup, efter rygterne har svirret kraftigt de seneste dage, om hvor Laudrup skal fortsætte sin trænerkarriere.

En af bejlerne var angiveligt La Liga-klubben Granada, men den dør er nu lukket, efter de har ansat Joaqin Caparros som ny cheftræner.

Men det havde også været et underligt match, mener Luna Cristofi.

- Jeg har hele tiden haft svært ved at tro på, at han skulle til Granada. De er en klub, som hver sæson skal kæmpe for overlevelse, og der havde jeg svært ved at se Laudrup passe ind, siger TV3 Sports ekspert i spansk fodbold.

Generelt bør Spanien lige nu være et lukket land for Laudrup, for de fire klubber der kunne være interessante har alle trænerposten besat, fortæller Luna Cristofi:

- Nu har Barcelona lige ansat Enrique og hos alle de andre topklubber, sidder trænerne trygt i sædet.

Se også: Spansk dør lukket for Laudrup

Her er jobbet
Derfor må Laudrup finde andre græsgange. Og her er England det absolut bedste bud.

- Jeg tror, at Laudrup er sulten efter at få revanche i Premier League efter hans afsked med Swansea, siger Cristofi og tilføjer.

- Det kunne have været spændende at se ham i Tottenham, men den er desværre blevet besat. Men det åbner op for det ledige job i Southampton.

- Jeg tror, at han ville passe godt ind i Southampton. Det er selvfølgelig ikke en storklub, men de har et spændende hold, og hvis de kan lykkes med at beholde deres bedste spillere, er det et hold, som passer godt til Laudrups spilfilosofi.

Se også: Laudrup er blevet kontaktet af skotsk storklub

Til gengæld fraråder eksperten Laudrup at tage i mod tilbuddet for en af de absolut varmeste bejlere. Celtic er angiveligt lune på Laudrup, der i det skotske skal danne trænerduo med den tidligere Celtic-spiller danske Morten Wieghorst.

- Jeg har svært ved at se, at det er den rette udfordring for Laudrup at komme til Skotland. Det er en svag liga, hvor Celtic er alt for suveræne, vurderer Cristofi

Indtil videre kan der dog kun spekuleres i, hvor Laudrups tumultariske trænerkarriere skal fortsætte. En karriere, der bud på fire forskellige sæder de seneste syv år.

0 kommentarer
Vis kommentarer