Liverpool-emne vil blive i Bayern München

Først ville han væk, men nu har Xherdan Shaqiri foretaget en kovending og fortæller nu, at han bliver i Bayern Munchen

Shaqiri i aktion for Bayern München. (Foto: AP)
Shaqiri i aktion for Bayern München. (Foto: AP)

For godt en uge siden meldte den schweiziske landsholdsspiller Xherdan Shaqiri ud, at han var utilfreds med tilværelsen i Bayern München, hvor den hårde konkurrence i offensiven ofte skubbede ham ud på bænken i de vigtige kampe i specielt Champions League. 

Rollne som joker var Shaqiri ikke indstillet på at fortsætte med, og i samme ombæring åbnede han op for et muligt skifte til Premier League.

Efterfølgende startede rygterne om, at Liverpool var interesseret i at hente offensivspilleren til Anfield Road, og det lå mere og mere i kortene, at et skifte kunne blive en realitet. 

Se også: Dobbelt målscorer: Villa viser VM-klasseSe også: Costa om Chelsea-skifte: Det ser sådan udSe også: Lambert: Lærte aldrig at spille angriber

Lige indtil nu, hvor Shaqiri pludselig har ændret holdning. Det schweiziske medie Blick fangede således Shaqiri og spurgte til, hvor han skulle spille i næste sæson. Hertil grinede han og svarede.

- Der spiller jeg stadig i Bayern München.

Dermed ser det ikke ud til, at Liverpool ikke længere er et tema for Xherdan Shaqiri, der har spillet i Bayern München siden 2012, hvor han skiftede fra FC Basel i hjemlandet.  

0 kommentarer
Vis kommentarer