Se prisen: Så meget koster Agger

Liverpool vil sælge danskeren, men der er endnu ikke kommet et officielt bud til klubben

Daniel Agger, der her ses i landsholdstrøjen, skal formentlig ud at finde en ny klub i sommerens transfervindue. Liverpool vil gerne sælge ham. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger, der her ses i landsholdstrøjen, skal formentlig ud at finde en ny klub i sommerens transfervindue. Liverpool vil gerne sælge ham. (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Agger starter træningen i Liverpool i dag efter fem ugers ferie.

På tærsklen til sin tiende sæson i Liverpool, bliver den kommende tid ikke som den plejer. For Daniel Agger er med stor sandsynlighed ikke på Anfield, når transfervinduet lukker i begyndelsen af september.

Manager Brendan Rodgers er på jagt efter en styrmand til det centrale forsvar. Southamptons Dejan Lovren er udset som manden, der skal løfte den opgave.

Hvis han kommer ind, rykker Daniel Agger ned som nummer fire i stopperhierarkiet i Liverpool.

– Liverpool vil gerne sælge Daniel Agger. Prisen er 12 mio. pund (110 mio. kr.), men der er tilsyneladende endnu ikke kommet et bud på danskeren, siger Tony Barrett fra The Times. Han er en af de journalister med størst kendskab til, hvad der foregår i Liverpool. Han har fulgt klubben indgående de seneste mange år.

Den spanske sportsavis Mundo Deportivo har meddelt, at Barcelona har fået tilbudt Daniel Agger for tre måneder siden. Det er sket, fordi catalanerne de seneste to somre har vist stærk interesse for danskeren. Men interessen er tilsyneladende forsvundet nu, hvor Barcelona ikke længere ønsker at hente Agger.

Der har været forlydender fra en journalist på den lokale avis - Liverpool Echo - om, at Daniel Agger har sat sit hus og én af sine restauranter til salg. Det er dog ikke blevet bekræftet.

Et salg af Daniel Agger kan kompliceres af, at danskeren er blandt de bedst lønnede i klubben. Han tjener 60 mio. kr. om året og har to år igen af sin nuværende aftale.

Derfor kan en lejeaftale også komme på tale, selv om Liverpool helst vil sælge ham.

Se også: Liverpool-boss: Vi bliver endnu stærkere

0 kommentarer
Vis kommentarer