Arsenal henter VM-profil i Barcelona

Chilenske Alexis Sanchez fortsætter karrieren hos The Gunners

Så er Alexis Sanchez på plads i Arsenal. (Foto: AP)
Så er Alexis Sanchez på plads i Arsenal. (Foto: AP)

Det har længe været en af sommerens værst bevarede transfer-hemmeligheder, at Arsenal-manager Arsene Wenger har været mere end almindeligt lun på FC Barcelonas chilener Alexis Sanchez.

Forleden bekræftede franskmanden over engelske Talksport, at skiftet var lige op over, og torsdag blev det så en realitet.

Se også: Medie: Nu vil Alexis Sanchez til Arsenal

- Som mange har set under VM denne sommer, er Aleixis en fantastisk fodboldspiller, og vi er begejstrede over, at han slutter sig til os i Arsenal, siger en tilfreds Wenger.

Se også: Bendtner fik 10 år i Arsenal - og denne afskedshilsen

- Alexis vil tilføje styrke, kreativitet og en masse kvalitet til vores trup, og vi ser frem til, at han støder til os om et par uger. Han har kontinuerligt leveret top-præstationer på det højeste niveau, og vi ser alle frem til, at han faldet til i Arsenals trup. Jeg er sikker på, at alle Arsenals fans vil byde ham velkommen sammen med mig, lyder det fra franskmanden.

Alexis Sanchez selv glæder sig naturligvis også over klubskiftet.

Se også: Bundesliga-klub dropper Bendtner

- Jeg er så glad for at komme til Arsenal, en klub med en stor manager, en fantastisk trup, enorm opbakning over hele verden og et fantastisk stadion i London. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og til at spille for Arsenal i Premier League og Champions League, siger han og lover:

- Jeg vil gøre mit bedste for Arsenal, og jeg ønsker at gøre alle tilhængerne glade.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer