Premier League-stjerne anklaget for overfald på kvinder

Den tidligere Manchester United-spiller, Ravel Morrison, må en tur i retten, efter han angiveligt overfaldt to damer under en bytur natten til søndag

West Ham-spilleren Ravel Morisson (tv.) er kommet i problemer efter voldelig opførsel under en bytur. (Foto: AP)
West Ham-spilleren Ravel Morisson (tv.) er kommet i problemer efter voldelig opførsel under en bytur. (Foto: AP)

Ravel Morrison er tilsyneladende en mand, der behandler kvinder på samme måde, som han behandler en fodbold.

For mens West Ham-spillerens arbejde går ud på at sparke til læderet med stor præcision – senest i Queens Park Rangers på en lejekontrakt - er han angiveligt også hård i sin omgang med personer fra det modsatte køn, når han har fri. Premier League-profilen overfaldt således angiveligt to kvinder under en bytur i Manchester natten til søndag.

Det lokale politi fortæller ifølge The Guardian, at det tidligere Manchester United-stortalent ved denne lejlighed først skulle have gået til angreb på en ung kvindelig teenager, mens han også viste voldelig adfærd over for en 39-årig dame senere på natten.

Se også: Tidligere FCK'er kan misse Premier League-skifte  

Hændelserne får nu et retsligt efterspil, eftersom optøjerne ikke er gået ubemærket. Ordensmagten blev tilkaldt under episoden og har efterfølgende taget hånd om sagen. Det forklarer en talskvinde fra Manchesters politikreds.

- Omkring klokken 3.20 søndag d. 27. juli blev politiet kaldt til en adresse på Alexandra Road, Peet Green, Salford, efter at en 19-årig pige og en 39-årig kvinde var blevet overfaldet, lyder det.

- Betjente kom til stedet og erfarede, at den 19-årige kvinde også var blevet angrebet uden for en bar i det indre Manchester tidligere samme nat.  Ravel Morisson fra Urmston er blevet sigtet for at stå bag de respektive overfald, fortæller talskvinden videre.

Se også: Van Gaal: Her foretrækker jeg De Gea frem for Lindegaard

Anholdelsen af den engelske U/21-landsholdsspiller fandt sted onsdag, og han skal torsdag i retten for at afgive forklaring og modtage en eventuel straf.

Spilleren har endnu ikke udtalt sig officielt om hændelsen, ligesom hans arbejdsgiver, West Ham, ej heller er kommet med nogen udmelding om episoden og potentielle konsekvenser heraf.

0 kommentarer
Vis kommentarer