Fans gribende Agger-farvel: Jeg græd, da det gik op for mig

- Jeg er stolt af at have støttet Liverpool i en æra, hvor Daniel Agger spillede for klubben, skriver Liverpool-fan i et åbent brev til Daniel Agger

Se eller gense, da Brøndby annoncerede Aggers hjemkomst til Vestegnen.

Selv om Daniel Agger mandag middag trækker Brøndbys blå-gule trøje over hovedet til fordel for Liverpool, er Premier League-klubbens fans ikke færdige med at begræde deres danske forsvarskrumtaps exit lige med det samme.

Se mere video på localeyes.dk

Mange både kendte og ukendte Liverpool-personligheder har sagt gribende farvel, men især et har siden lørdag gået sin sejrsgang på de sociale medier.

Under titlen 'You'll never walk alone: Et åbent brev til Daniel Agger' sætter en Liverpool-tilhænger ord på sine følelser for danskeren.

- I en æra af fodbolden, hvor penge taler, og loyalitet og følelser for en klub er et sjældent syn, stod du ud. Du viste så meget loyalitet og passion mod en klub, som blev dit hjem, skriver brugeren 'Naveen' på Sportskeeda.

- Jeg var oprørt, da Torres, Alonso og Suerez smuttede, jeg var trist, da Carragher stoppede, men jeg græd, da det gik op for mig, at du ikke længere er Liverpool-spiller. Du blev hos os gennem en tid, hvor fremtiden for Liverpool så dyster ud.

Se også: Brøndby-fans i vild Agger-jubel

Se også: Liverpools fans om Agger-skifte: Hvad sker der?!

- Du kunne have forladt os og skiftet til klubber som Barcelona, Manchester City og AC Milan, hvor du kunne have spillet Champions League-fodbold, som du fortjener, men i stedet lod du AC Milans formand vente på en restaurant, og du tatoverede YNWA på dine knoer. Den gestus alene var nok til at overbevise mig om, at du er indbegrebet af loyalitet og passion.

- Vi ønskede for dig, at skader ikke vil ødelægge din karriere. Vi ønsker, vi kunne give dig et ordentligt og passende farvel. Vi ville ønske, du stadig var Liverpools nummer fem, vi ville ønske, du var Liverpools vicekaptajn, vi ville ønske, du stadig var Liverpool-spiller.

Gensynet med Brøndby koster Daniel Agger mange penge. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Agger giver afkald på mange millioner 

Se også: Caroline: Vi kunne bruge flere som Agger

- Vi vidste, din afgang ville komme efter sommerens indkøb, men vi ville ikke acceptere det. Men da dagen oprandt, rørte du os alle endnu mere ved at vendte hjem til din barndomsklub, Brøndby. Du kunne have flyttet til en topklub i Europa, men valgte at lade være. Jeg er stolt af at have støttet Liverpool i en æra, hvor Daniel Agger spillede for klubben.

- Tak Daniel Agger for otte og et halvt års service i Liverpool uden sidestykke, the KOP vil aldrig glemme dig, du har været en inspiration og et forbillede for mange. Du vil altid forblive en Liverpool-legende.

Daniel Agger bliver officielt præsenteret i Brøndby på et pressemøde kl. 11.00 i dag mandag. Ekstra Bladet er selvfølgelig til stede og giver dig både på tv og tekst alt det seneste nye.

Der er al grund til at respektere Aggers valg, men man må frygte, at det koster på landsholdsniveauet, skriver Allan Olsen. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Respekt, Agger!

Læs 'You'll never walk alone: Et åbent brev til Daniel Agger' i sin helhed

0 kommentarer
Vis kommentarer