Liverpool og QPR enige om italiensk angriber

Fabio Borini ser ud til at fortsætte karrieren hos Harry Redknapp og Queens Park Rangers

Fabio Borini (Foto: AP)
Fabio Borini (Foto: AP)

Den italienske angriber Fabio Borini er ude i kulden hos Liverpool, men nu ser det ud til, at han får muligheden for at skifte væk fra klubben, hvor han står bag Mario Balotelli og Daniel Sturridge. I hvert fald er Liverpool og Queens Park Rangers enige om en pris på omkring de 90 millioner kroner for italieneren. En pris, der kan stige til omkring 115 millioner kroner, afhængig af, hvordan Borini gør det hos Queens Park Rangers.

Fabio Borini skal nu forhandle sine personlige forhold på plads, ligesom han skal bestå et lægetjek, inden Harry Redknapp om nogle timer kan stikke hovedet ud af bilvinduet til et interview og erklære sig tilfreds med købet af den 23-årige italienske angriber, der altså er udset til at erstatte Loic Remy, som skiftede til Chelsea søndag.

Italienske Fabio Borini skiftede til Liverpool fra Roma for et par år siden. Her var prisen 100 millioner kroner, men Borini formåede aldrig at slå igennem. Sidste sæson var han udlejet til Sunderland, og den nordøst engelske klub forsøgte også at købe Borini, men klubben kunne ikke blive enig med Liverpool om prisen.

QPR er også tæt på at sikre sig Tottenhams midtbanespiller Sandro.

0 kommentarer
Vis kommentarer