Ærgerlig Lampard: Ønskede at blive i Chelsea

Frank Lampards store håb var a blive i Chelsea, fortæller midtbanespilleren i et interview.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Det kan godt være, han er blevet 36 år og måske ikke helt er lige så hurtig, som han var engang, men den tidligere engelske landsholdsspiller føler at, han har noget tilbage i tanken. Det vidste han allerede i sidste sæson, hvor det store håb var en forlængelse med Chelsea, hvor han spillede i hele 13 år af sin professionelle karriere.

- Jeg ville være blevet, hvis Chelsea havde tilbudt mig en ny kontrakt. Der var ingen grund til at forlade klubben. Ja, jeg ville da gerne have spillet noget mere, men jeg er heller ikke dum. Havde Chelsea tilbudt mig noget, havde det været skørt af mig ikke at snakke forlængelse med dem. Jeg føler stadig, at jeg har det i mig, ellers var jeg ikke taget til City, fortæller Lampard i et interview med avisen The Sun.

Se også: Mourinho håber på Barcelona-succes

Se også: Fernando Torres: Diego Costa sendte mig væk fra Chelsea

Midtbanespilleren, der er kendt for sin store målnæse, skiftede fra Chelsea til New York City efter kontraktudløbet, men da den amerikanske klub først kommer i Major League Soccer, den professionelle amerikanske liga, fra næste år, er Lampard blevet sendt på en lejeaftale til Manchester City. Sikkert, fordi Manchester Uniteds ejer har andel i den nye amerikanske klub.

Nu glæder Frank Lampard sig til et nyt eventyr i karrieren.

- Det var måske det rigtige tidspunkt (at forlade Chelsea på, red.). Måske var det rigtigt af klubben at tage beslutningen ud af mine hænder. Jeg vil ikke være en, der når jeg er 40 år kun spiller i Capital One Cup efter alle de gode stunder, jeg har haft i klubben. Nu handler det for mig om at gøre et positivt indtryk i Manchester City og den næste fase af min karriere, siger "Lamps".

Se også: Van Ginkel officiel i AC Milan

Se også: Chelsea gafler ombejlet VM-spiller

0 kommentarer
Vis kommentarer