Pres på Falcao efter United-drømmestart

Columbianeren bekræftede til sin første træning, at han er en af verdens bedste, konstaterer Manchester United-manager Louis van Gaal

(Foto: Jon Super/AP)
(Foto: Jon Super/AP)

En enkelt afslutning var alt, hvad der skulle til for at overbevise Manchester Uniteds manager om værdien af at sprænge lønrammerne for at sikre Radamel Falcao i Monaco.

Allerede til sin allerførste træning var den 28-årige columbianer overbevisende.

- Når du kan leje eller købe en spiller som Falcao, har jeg ingen tvivl. Han er for mig en af verdens bedste angribere. Når du ser på hans meritter, er de fantastiske, sagde Louis van Gaal til torsdagens præsentation af angriberen på Old Trafford.

- Til træning fik han én bold, og den lå i målet. Han bekræftede det til sin første træning med mig. Men når jeg siger det, lægger jeg for meget pres på ham, og det er ikke godt.

Se også: Van Gaal: Welbeck scorede ikke nok

Præsentationen blev ifølge Daily Mail af United-manageren også brugt til at sammenligne Danny Welbecks (nu Arsenal) statistik med med Falcaos. Columbianeren fører ganske suverænt med 220 mål i 356 kampe mod den tidligere United-angribers 29 mål i 142 kampe.

Radamel Falcao blev præsenteret torsdag sammen med Daley Blind. (Foto: Jon Super/AP)
Radamel Falcao blev præsenteret torsdag sammen med Daley Blind. (Foto: Jon Super/AP)
 

Radamel Falcao er foreløbigt kun på Old Trafford på lejekontrakt, men håber, at klubben gør brug af sin købsoption.

- Jeg håber at blive mange år i Manchester United og lave historie i denne klub. Da jeg spillede i Porto og (Atletico) Madrid drømte jeg altid om at forbedre mig til at kunne spille i en klub som denne.

Se også: I sidste time: Så dyr bliver Falcao for United

- Det er en ny proces og et nyt hold. Jeg er glad for at være her og for at være en del af dette projekt. Det er en stor udfordring for mig og min karriere, siger angriberen.

Første mulighed for debut til Falcao er søndag, når Manchester United hjemme tager imod Queens Park Rangers.

0 kommentarer
Vis kommentarer