Rodgers skuffet over sløset landshold

Daniel Sturridge er blevet skadet, mens han var i tjeneste hos det engelske landshold. Og det gør Liverpool-manager Brendan Rodgers sur på Roy Hodgson og England

Med bedre behandling ville Daniel Sturridge komme sig hurtigere over sin skade, mener Liverpool-manageren. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
Med bedre behandling ville Daniel Sturridge komme sig hurtigere over sin skade, mener Liverpool-manageren. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)

Den engelske landsholdsangriber Daniel Sturridge kom tilbage fra landsholdslejren med en forstrækning. Liverpool-spilleren kan derfor være ude i de kommende tre uger, og det gør bestemt ikke Liverpool-manager Brendan Rodgers tilfreds.

Rodgers mener, at skaden kom som følge af mangelfuld hensynstagen hos det engelske landshold.

- Vi er skuffede, for vi føler, det er en skade, der kunne være undgået. Jeg tror, klubber arbejder anderledes i forhold til landshold, når det drejer sig om skader, siger Brendan Rodgers til BBC.

Se også: Liverpool-legende: Balotelli bliver en succes

Til managerens held har Liverpool ikke det sværeste program de næste 21 dage. Klubben spiller mange kampe med Champions League-gruppespillets begyndelse og indtræden i Capital One Cup. I CL møder Liverppol Lugorets hjemme og Basel ude, i ligaen Aston Villa, Everton og West Brom hjemme, mens man møder West Ham ude. Og i Capital One Cup trak Liverpool Middlesbrough, der gæster Anfield.

Men det er klart, at Brendan Rodgers ikke er tilfreds, når han får sin målscorer tilbage fra landsholdet med en skade.

- Når vi arbejder med vores spillere her i klubben, så ser vi på dem forskelligt i forhold til, hvad deres behov er. Hurtige spillere får en ekstra dag til at komme sig i, mens andre kun skal bruge en hviledag, siger Rodgers.

Manageren kan dog glæde sig over, at Mario Balotelli blev hentet til Liverpool og dermed må forventes at lave de nødvendige mål for klubben.

Se også: Liverpool må undvære stjerneangriber i tre uger

0 kommentarer
Vis kommentarer