Lamslået van Gaal: Hvordan kunne det lade sig gøre?

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal havde svært ved at forstå, hvordan hans hold kunne gå fra en 1-3-føring til at tabe 5-3

Louis van Gaal havde svært ved at tro, at hans Manchester United-mandskab kunne sætte en sikker sejr over styr. (Foto: PA)
Louis van Gaal havde svært ved at tro, at hans Manchester United-mandskab kunne sætte en sikker sejr over styr. (Foto: PA)

Louis van Gaal var rystet, da han mødte pressen oven på det utrolige 5-3-nederlag til Leicester. United var i front 1-3, men formåede ikke at holde føringen, og det var skuffende for den hollandske manager, at holdet på den måde kollapsede.

- Vi havde fuld kontrol, sagde Van Gaal til den fremmødte presse.

- Hvordan er det muligt, at man giver en kamp væk på den måde? Leicester har allerede i de tidligere kampe vist, at de er stærke. Men når det står 1-3, og man kan spille kampen med større boldbesiddelse frem til det 90. minut, må man ikke gøre den slags ting.

Se også: United stor-floppede mod Schmeichel og co

- Alt er muligt i fodbold. Jeg har haft en lang karriere, så jeg har haft denne oplevelse i Barcelona allerede én gang. Man har svært ved at forestille sig det, men det sker.

- Jeg ønsker ikke at kritisere de personlige fejl, for det sker i en kamp. Vi formåede ikke at holde bolden i vores besiddelse, som var vores største fejl. Men vi skabte også en masse chancer.

Se også: Van Gaal svarer Guardiola igen

- Vi laver fantastiske mål. Det er et plus, men vi tabte kampen, og det er det vigtigste.

0 kommentarer
Vis kommentarer