West Ham-kurv til hjemløse Tottenham

West Ham vil ikke hjælpe Tottenham, når London klubben står uden en hjemmebane i 2016/17-sæsonen

West Ham har ingen intention om at hjælpe bysbørnene fra Tottenham, når de står uden stadion om et par sæsoner. (Foto: AP/Alastair Grant)
West Ham har ingen intention om at hjælpe bysbørnene fra Tottenham, når de står uden stadion om et par sæsoner. (Foto: AP/Alastair Grant)

London-klubben Tottenham står uden en hjemmebane i sæsonen 2016/17 på grund af forsinkelse i udbygningen af White Hart Lane. Samme sæson flytter West Ham ind på det Olympiske Stadion i London.

Derfor er der blevet spekuleret i, om West Ham vil være villige til at indgå en aftale med Tottenham i den sæson, så de to klubber kan dele hjemmebane på det Olympiske Stadion. Men de spekulationer bliver nu afvist af næstformanden for West Hams bestyrelse, Karren Brady.

Se også: TV: Halv danskerscoring i ny stor Liverpool-nedtur

- I virkeligheden kunne det godt lade sig gøre, men kun med vores tilladelse. Der er ikke nogen, som har spurgt os om tilladelse, og hvis de gjorde, så ville vi sikkert sige nej, siger Karren Brady til Sky Sports.

- Det er os, der er lejere, og der kan ikke ske noget på den front uden vores tilladelse. Vore egne fodboldkampe bliver prioriteret højere end noget andet. Og hvis der er nogle begivenheder på stadionet, som vi har givet tilladelse til, så modtager vi ikke nogen andel af omsætningen derfra.

Se også: Tottenham-spiller straffet for Twitter-besked

West Ham har lejet sig ind på Olympiske Stadion, hvor de vil få lov at spille sine kampe indtil år 2115, hvor lejeaftalen udløber.

0 kommentarer
Vis kommentarer