Liverpool-stjerne kan gøre comeback mod Everton

Brendan Rodgers fortæller, at Liverpools Daniel Sturridge kan gøre comeback mod Everton efter en skade har holdt ham ude af spillet siden slutningen af august

Daniel Sturridge er snart klar til comeback for Liverpool. (Foto: PA Photos)
Daniel Sturridge er snart klar til comeback for Liverpool. (Foto: PA Photos)

Liverpool-manager Brendan Rodgers har ikke kunnet råde over Daniel Sturridge siden Englands landskamp mod Norge i begyndelsen af september, men meget tyder på, at angriberen omsider kan gøre comeback for holdet, når Liverpool lørdag møder Everton i det traditionsrige Merseyside-opgør.

Se også: Munke-metoden: Derfor er Schmeichel uovervindelig

Rodgers er i hvert fald optimistik om udsigterne til snarligt at kunne sende Sturridge i kamp igen.

- Han er én, der reagerer godt på behandlingen, og det går godt - han er ude på banen. Der er stadig et par dage at gå på før kampen. Det vigtigste er dog, at han er nærmere topformen. Han vil bestemt ikke være i kampform, da han ikke har spillet i et par uger. Men det vil være stort at have ham tilbage, da han er en fantastisk spiller for os, siger Rodgers ifølge Sky Sports.

Rodgers har set et Liverpool-hold, der har haft svært ved at producere de store chancer siden 3-0-sejren over Tottenham, hvor Sturridge senest var med. Siden er det blevet til to nederlag i Premier League, en kneben sejr over Ludogorets i Champions League, og senest blev det til hele 30 straffespark, før Middlesbrough var sendt ud af ligacuppen.

Se også: UEFA mistænker storklubber for brud på Financial Fair Play

- Han er en stor styrke for vores hold på toppen med hans fart, bevægelighed og kvalitet, som vi så sidste gang, han spillede for os mod Tottenham. Han var exceptionelt god. Vi er glade for at have ham tilbage, og vi håber, at det bliver her i weekenden. Men vi vil se på muligheden her i de næste par dage, lyder det videre fra Brendan Rodgers.

0 kommentarer
Vis kommentarer