Annonce:
Annonce:

United-legender kritiserer Citys 'utaknemmelige fans'

Paul Scholes og Rio Ferdinand er mildest talt ikke imponerede over opbakningen til Manchester City i Champions League

Paul Scholes kastede sig tirsdag aften ud i en sønderlemmende kritik af Manchester Citys fans. (Foto: AP)
Paul Scholes kastede sig tirsdag aften ud i en sønderlemmende kritik af Manchester Citys fans. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Selv om Manchester City på banen klarer sig bedre end ærkerivalerne fra United denne sæson, er der på publikumsfronten stadig lang vej endnu, før de er oppe på siden af 'De Røde Djævle', hævder Paul Scholes og Rio Ferdinand ifølge Daily Mail.

Under dækningen af gårsdagens Champions League-opgør mellem Manchester City og Roma på den engelske tv-kanal ITV, stod Paul Scholes således for en sønderlemmende kritik af Manchester Citys fanbase, hvoraf størstedelen endnu ikke var at finde på det halvtomme Etihad Stadium en halv time før kampstart.

Annonce:

- Fansene bliver simpelthen nødt til at støtte op om det her hold for at skabe den der særlige, europæiske atmosfære. Jeg har selv været så heldig at spille på Old Trafford, og vi snakkede altid om den vilde stemning, der var til de europæiske kampe, og vores fans gik amok så snart vi løb på banen for at varme op. Her er der en halv time til kick-off og tomme sæder overalt, sagde Scholes.

TV: City straffet af karma med dette historiske mål

På nettet fik den iltre, rødhårede midtbanelegende opbakning fra sin tidligere holdkammerat Rio Ferdinand, som kritiserede udvidelsen af stadionkapaciteten, som skal øges fra 45.500 til 55.000 inden begyndelsen af næste sæson.

- Hvad udvider man stadion for?? Og for hvem?? Hvor mange tomme sæder er der egentlig til kampen melllem City og Roma… stor CL-kamp og folk er mere til Ramsays Kitchen eller at blive hjemme, harcelerede den store forsvarsspiller på sin Twitter-profil.

Og ifølge Paul Scholes ligger problemet ikke i manglende klubfaciliteter, men hos Manchester Citys fans, som han mener, er utaknemmelige og ikke værdsætter, hvad de har.

TV: Her sætter Totti aldersrekord

Annonce:

- De har holdet, de har helt sikkert spillerne, kvaliteten er der i den grad. Men værdsætter fansene hvor heldige de er at være med i den her turnering? Det mener jeg ikke. Hvis du tager til Liverpool, Old Trafford eller Chelsea, har de den der særlige, europæiske stemning. Men ikke her. Jeg tror ikke de har indset, hvor stor en kamp, det er, siger Scholes.

Der var 37.509 tilskuere til kampen mellem Manchester City og Roma, som sluttede 1-1.

City-manager antyder nyt keeperskifte

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: