Annonce:
Annonce:

Petit: Chelsea for stærke til Arsenal

Emmanuel Petit har både optrådt for Arsenal og Chelsea i sin karriere, og han tror på succes til værterne fra Stamford Bridge søndag.

(Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
(Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Søndag venter et ægte brag i Premier League, når Chelsea FC tager imod Arsenal på Stamford Bridge. Med seks points mellem de to mandskaber er kampen desuden et London-derby, hvor der er lagt i ovnen til dramatik, spænding, intensitet og underholdning på øverste hylde.

En af de spillere, der i sin karriere har optrådt i begge klubber er franske Emmanuel Petit. Han bar Arsenal-trøjen fra 1997 til 2000, mens Chelsea blev repræsenteret fra 2001 til 2004. Petit ser styrker hos begge hold, men mener, at Chelsea er stærkeste mandskab søndag.

- Misforstå mig ikke, Arsenal har også spillere, der er gode på bolden. Men når de taber bolden, så ser det ud til, at de har et problem. I kampe hvor de kan dominere er de fantastiske, men de scorer ikke mange mål på dødbolde, mens Chelsea ser gode ud i netop denne disciplin. Nogle gange ligner det, at Arsenal helt har glemt, hvordan man forsvarer. De savner noget vildskab på deres hold. Chelsea har en god balance på holdet, og fysisk ser de bedre ud end Arsenal, siger Emmanuel Petit til Daily Mirror.

Emmanuel Petit kan desuden skrive AS Monaco og FC Barcelona på sit CV, mens han fra 1990 til 2003 spillede for det franske A-landshold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: