Annonce:
Annonce:

Balotelli savner en makker

Mario Balotelli drømmer om mere støtte i angrebet for Liverpool, men Brendan Rodgers vil kun spille med en angriber

Mario Balotelli efterlyser en angrebsmakker. (Foto: AP)
Mario Balotelli efterlyser en angrebsmakker. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Da Mario Balotelli blev hentet til Liverpool som afløser for Luis Suarez, var der store forventninger til den italienske landsholdsspiller. Forventninger, som "Super Mario" har haft svært ved at leve op til. Nu løfter han lidt af sløret for, hvorfor det kun er blevet til et enkelt mål i den røde trøje.

- Jeg har altid været en spiller, der bevæger sig rundt på banen. Hvis det stod til mig, så ville vi spille med to angribere. Det er sådan, jeg kan lide at spille, men Brendan vil have mig til at spille alene på toppen, udtaler Mario Balotelli ifølge Belfast Telegraph.

Vilde Berlusconi: Balotelli et råddent æble

Annonce:

Den italienske stjerne kan muligvis glæde sig over, at Daniel Sturridge ser ud til at blive klar til søndagens kamp mod Queens Park Rangers efter, at han har siddet udenfor i syv kampe.

Selvom det ikke er blevet til scoringer, så mærker Balotelli en stor opbakning fra Liverpool-fans. Derfor vil han også arbejde endnu hårdere på at gøre dem tilfredse.

Balotellis kælegris nægtet indrejse

- Jeg kan allerede mærke, at Liverpool-fans kan lide mig, selvom jeg ved, de nok er en anelse skuffede over mine manglende scoringer. Men jeg kan se, at de sætte pris på, at jeg arbejder hårdt for holdet, og det glæder mig, fortæller Balotelli.

- Jeg ved, at jeg har scoret i Champions League, men i Premier League skal jeg have hul på bylden. Når det sker, vil jeg sætte mig et nyt mål for sæsonen, men indtil da vil det første mål være det eneste, jeg har fokus på. Jeg skal være mere i boksen, og det er noget, jeg arbejder med.

TV: Liverpool overvandt dommerbrøler

Se Mario Balotellis første scoring for Liverpool i tv-klippet øverst i artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: