Annonce:
Annonce:

Avis: Real Madrid jagter Tottenham-stjerne

Den franske landsholdsanfører Hugo Lloris står højt på ønskelisten i Madrid

Der er bud efter Hugo Lloris fra Madrid. (Foto: AP)
Der er bud efter Hugo Lloris fra Madrid. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Der er ikke noget at sige til, hvis tilhængerne af engelske Tottenham bliver en anelse trætte, når de åbner lørdagens udgave af Daily Express.

Avisen hævder nemlig, at mægtige Real Madrid er klar til at byde i omegnen af 200 mio. kroner for Londonklubbens franske målmand Hugo Lloris, der har været noget nær sæsonens eneste lyspunkt så langt på White Hart Lane.

Eriksen: Giv Pochettino tid

I Madrid ligner Iker Casillas en mand på pensionens rand, mens nyindkøbte Keylor Navas måske ikke helt kan udfylde rollen som ankermand på det stjernebesatte mandskab.

Se Lloris' mirakelredning mod Manchester City:

Lloris vil givetvist gerne spille Champions League-fodbold, men underskrev så sent som i sommer en femårig aftale med Spurs, hvor der ikke umiddelbart er udsigt til CL-deltagelse.

Annonce:

Ifølge Daily Express er Real Madrid-ledelsen parate til at vente til sommerens vindue med et bud, og dermed kan Tottenhams fans godt begynde at bide negle.

TV: Eriksen sænket på syv sekunder

I det nordlige London kan man nemlig med garanti godt huske, at det tidligere er lykkedes spanierne at snuppe både Luka Modric og Gareth Bale efter langstrakte transfer-slagsmål.

Se Hugo Lloris snyde navnebror her:

Franske PSG ligner også en alvorlig bejler til den franske landsholdsanfører, mens man i Tottenham kan håbe, at der er bund i rygterne om, at det i virkeligheden er Manchester Uniteds spanske målmand, David de Gea, som blot har 18 måneder tilbage af kontrakten på Old Trafford, der er førsteprioritet i Madrid.

Scorede som Maradona - drømte om det som 12-årig

Skulle Tottenham ende med at sælge den formstærke målmand, sidder afløseren allerede klar på bænken i form af hollandske Michael Vorm, der før sæsonen blev hentet i Swansea.

Se Hugo Lloris vise klassen i tv-klippet øverst i denne artikel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: