Annonce:
Annonce:

Wenger vil forlænge med ulykkesfugl

Abou Diaby har ikke brugt sin fodboldkarriere på meget andet end at være skadet, nu vil Arsene Wenger dog alligevel have en kontraktforlængelse på plads

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Abou Diaby har i denne sæson blot spillet én kamp for Arsenal, men det betyder ikke, at den uheldige, franske midtbanespiller er afskrevet fra at få en kontraktforlængelse i Arsenal, siger klubbens manager, Arsene Wenger.

Nu er Diaby nemlig på vej tilbage efter et skadeshelvede, der tog sin indledning i en kamp mod Sunderland tilbage i 2006. Siden da har Diaby haft problemer med sin ankel, men nu kan den 28-årige midtbanespiller altså være på vej tilbage på banen:

Arsenal holder på spansk profil

- Han skal vise, at han kan bruge sin ankel rigtigt. Han har ingen mobilitet i den, efter han blev udsat for en meget, meget slem tackling mod Sunderland for seks eller syv år siden, som aldrig blev straffet, fortæller Wenger til The Guardian.

Arsenal-boss giver op: Ingen kan udfordre Chelsea

- Jeg må sige, at jeg har stor respekt for Diaby. Hver gang han har kæmpet sig tilbage fra en skade, så løber han ind i en ny, men han fortsætter med at klø på, selvom han er blevet ødelagt af en slem tackling. Kommer han tilbage på banen, så beholder vi ham, siger Arsene Wenger videre.

Diaby har i de seneste fire sæsonener blot spillet 22 kampe for Arsenal.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: