Annonce:
Annonce:

Aston Villa byder på Boilesen

- Hvis vi ikke finder det rigtige, bliver Nicolai i Ajax til kontrakten udløber næste sommer, siger Kenny Boilesen, rådgiver og far til Ajax-spilleren

Nicolai Boilesen kan være på vej til Premier League. (Foto: AP)
Nicolai Boilesen kan være på vej til Premier League. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Nicolai Boilesen kan være på vej til et opsigtsvækkende skifte til Premier League.

Landsholdsspilleren kan blive holdkammerat med Jores Okore i Aston Villa.

Efter hvad Ekstra Bladet har Aston Villa i hvert fald afgivet et konkret bud på den danske landsholdsspiller til Ajax.

Et bud, der endnu ikke er accepteret og stadig ikke stort nok til at opfylde hollændernes krav om et salg.

Boilesen om brud: Handler slet ikke om penge

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Aston Villa budt i omegnen af 15 mio. kr., men det er slet ikke nok til at opfylde forventningerne hos topledelsen i Ajax.

Ifølge hollandske pressekilder forlanger Ajax mere end 20 mio. kr.for at slippe danskeren, der har kontraktudløb om ét år.

Annonce:

Et gigantisk beløb for en spiller, der reelt kom gratis til klubben tilbage i januar 2010. Ajax betalte dengang kun uddannelsespenge til Brøndby for at hente venstrebacken til den hollandske storklub. Nu skal Ajax score et gigantiske millionbeløb på at sælge den 23-årige back.

- Jeg kan ikke kommentere på, hvilke klubber der viser interesse for Nicolai. Men jeg kan fastslå, at vi er afventende i forhold til, hvad der skal ske. Og hvis ikke den rigtige klub dukker op, så fortsætter han i Ajax til kontraten udløber om ét år, siger Kenny Boilesen, der er agent for for Nicolai Boilesen, til Ekstra Bladet.

Boilesens svære år: Modgangen har styrket mig

Aston Villa er på jagt efter en venstre back, fordi Tim Sherwood tilsyneladende ikke er helt tilfreds med Aly Cissokho, der ofte er skadet og meget svingende i niveau. Samtidig indgyder alternativerne til ham heller klasse på positionen i venstre forsvarsside.

Nyt trøjenummer
Ajax har allerede sendt et klart signal til Nicolai Boilesen, da klubben for nylig fordelte trøjerne til den kommende sæson.

Nicolai Boilesen har mistet sin trøje med nummer fem og skal nu - hvis han fortsat er i klubben - spille i trøje nummer 17.

Annonce:

Det er i stedet tidligere Ajax-profil og nyindkøbte John Heitinga, der har overtaget trøje nummer fem til den kommende sæson. Samtidig har Ajax købt en ny venstre back - Mitchells Dijks. Han er hentet i Willem II, men er en del af Ajaxs talentskole. Han er opvokset i klubben og har blot været i Heerenveen og Willem II, inden han nu vender hjem.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra ferierende Nicolai Boilesen.

Han er igen skadefri efter den fibersprængning, han pådrog sig op til kampen mod Serbien. Lige nu holder han ferie og skal efter planen stille til træning i Ajax næste mandag - 6. juli.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: