Annonce:
Annonce:

Aston Villa-ekspert langer ud efter Okore

Jores Okore er kommet i modvind i den lokale avis Birmingham Mail efter et interview med Ekstra Bladet. Konteksten mangler, lyder svaret fra Okore-lejren

(Foto: Alloverpress)
(Foto: Alloverpress)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Ekstra Bladet kunne lørdag bringe et større interview med den danske Aston Villa-forsvarer Jores Okore. Det interview vækker nu opsigt i Birmingham, hvor Aston Villa har hjemme.

Den lokale avis Birmingham Mails Aston Villa-skribent skriver i en klumme, at kommentarerne fra danskere er rystende i den situation, Aston Villa er i lige nu, hvor man er hele otte point fra overlevelse i Premier League.

I interviewet med Ekstra Bladet fortæller den 23-årige centerforsvarsspiller, at han er irriteret over, at han har måtte vente så lang tid med at bevise sit værd, hver gang han har været skadet.

Han undrer sig også over, at klubben endnu ikke har snakket kontraktforlængelse med ham. Det til trods for at den tidligere FC Nordsjælland-spiller til sommer går ind i sit sidste år af kontrakten og lige nu er en bærende og vigtig brik i kampen for overlevelse.

Annonce:

Ekstra Bladets interview er gengivet i avisen, og selvom citaterne er korrekt oversat, går der altid noget af konteksten af, når der oversættes. I det danske interview slår Okore flere gange på tromme for, at han har fokus på overlevelse, at han sågar også er klar på at blive, hvis det er nødvendigt, men også at han selvfølgelig tænker på fremtiden, givet den situation, klubben er i.

- Vi (agenten og Okore, red.) skal tage en snak, når sæsonen er ovre. Jeg fokuserer på kampene, og han tager sig af alle de opkald, der kommer. Og så lægger vi en slagplan, sagde Okore, der også meldte sig klar til at blive, hvis det var nødvendigt.

Flår i dansk forsvarskæmpe: 'Klar til en større klub'

Mat Kendrick, der skriver om Aston Villa for Birmingham Mail, kalder timingen for citaterne for rystende og mener, at Jores Okore tager fejl, når han siger, at han ikke skylder klubben noget.

- Villa står overfor en afgørende Premier League-kamp mod Liverpool på Villa Park i morgen. Ligegyldigt om han har en sag angående kontraktforlængelse, den megen tid på sidelinjen eller hans værdi for Villa, er hans timing rystende, skriver Matt Kendrick, der også undrer sig over, at Aston Villa ikke har forlænget med danskeren.

Annonce:

- I mine øjne skulle Aston Villa for længst have tilbudt Okore en ny kontrakt, fordi han - selvom han er langt fra perfekt - har har været en af de mere stabile spillere på Premier Leagues dårligst placerede hold.

Jores Okores lejr har ikke ønsket at kommentere sagen yderligere, da man har fokus på søndagens kamp. Men Jores Okore har selv forsøgt at forklare og berolige de mange engelske fans med, hvad han mener om hele sagen.

- Jeg har aldrig sagt, at jeg ville forlade klubben, hvis vi rykkede ned. Jeg har, siden den dag jeg kom, altid givet mig 100 procent for denne fantastiske klub. Jeg talte om mine ambitioner, og hvor jeg ville hen med min karriere som professionel fodboldspiller.

- Og fordi vi er i nedrykningskamp, bliver det nemt at tro, at jeg vil væk... Og jeg gav blot udtryk for mine følelser, og hvordan jeg synes, jeg er blevet behandlet af klubben, og at de ikke har vist interesse i at forlænge min kontrakt, skriver han på Twitter, hvor han ærgrer sig over, at konteksten er gået tabt i den engelske oversættelse.

Imponerer alle: Okore elsket i Aston Villa

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: