Aston Villas håbløse sæson fortsætter

Aston Villa tabte lørdag 0-1 til Swansea og har nu blot skrabet 16 point sammen i 31 Premier League-kampe

Aston Villa er på vej i den næstbedste række. Målmand Brad Guzan synes at fjerne enhver tilbageværende tvivl. (Foto: TV3Sport).
Aston Villa er på vej i den næstbedste række. Målmand Brad Guzan synes at fjerne enhver tilbageværende tvivl. (Foto: TV3Sport).
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Aston Villa tabte endnu en Premier League-kamp, og håbet om at overleve i Englands fineste fodboldselskab er nu endnu længere væk.

Det er facit, efter at Aston Villa lørdag måtte tage hjem med et 0-1-nederlag på udebane mod Swansea i en kamp, der aldrig blev nogen ophidsende affære.

En begivenhedsløs første halvleg endte uden scoringer, og begge hold havde gennem hele kampen store problemer med at skabe chancer foran mål.

Derfor var det oplagt, at der skulle en dødbold til for at ændre på stillingen. Og det skete blot otte minutter inde i anden halvleg.

Swanseas Gylfi Sigurdsson sendte et frispark ind foran mål, hvor bolden via Aston Villa-målmanden endte på skulderen af Swanseas Federico Fernandez og røg i mål.

Kane satte Okore og co. på plads

Det blev kampens eneste mål, og argentineren endte dermed som matchvinder.

Danske Jores Okore sad på bænken for Aston Villa gennem hele kampen.

Aston Villa har haft en forfærdelig sæson i Premier League og har efter 31 kampe blot skrabet 16 point sammen på ligaens absolutte sidsteplads.

Med bare syv kampe tilbage og 12 point op til en placering over nedrykningsstregen virker en tur ned i den næstbedste række efterhånden uundgåelig for traditionsklubben.

For Swansea betyder sejren, at waliserne nu er oppe på 36 point og dermed har 11 point ned til en plads under nedrykningsstregen.

Se Aston Villa-målmand Brad Guzan dumme sig i opgøret mod Swansea:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind