Avis: Antonio Conte ny manager i Chelsea

Den italienske landsholdsboss er enig med London-klubben, og kontrakten afventer bare den endelige godkendelse fra Abramovich

Avis: Antonio Conte ny manager i Chelsea

Hør Conte blive diskuteret i Ekstra Bladets studie her

Chelsea har indgået en ’principiel aftale’ med Antonio Conte om at blive manager i klubben til sommer, skriver La Gazzetta dello Sport.

Den italienske landstræner vil tiltræde efter sommerens Euro 2016, hvis klubejer Roman Abramovich giver sit endelige OK til aftalen.

Den russiske milliardær havde spanske Pep Guardiola på toppen af sin ønskeliste efter fyringen af Jose Mourinho i december, men her tabte han som bekendt til Manchester City.

Chelsea-målfest ydmyger Manchester City

Hollandske Guus Hiddinck har i dette halvår igen været interim-manager i Chelsea.

Som spiller var Conte en af de store profiler i Juventus gennem næsten 13 år. Han var en hårdt arbejdende midtbanespiller og anfører, som vandt fem Serie A-titler og Champions League, ligesom han spillede 20 landskampe og var med til slutrunderne i 1994 og 2000.

Som manager er han kendt for sin fleksible 3-5-2 formation med to rendyrkede angribere. Han har vundet tre mesterskaber i træk med Juventus og har senest varetaget jobbet som italiensk landstræner.

Chelsea fordømmer møntkast i pokaltriumf