Avis: Eriksen afviser stenrig storklub

Christian Eriksen takker ifølge Daily Mirror nej til chancen for at spille med Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint Germain

Christian Eriksen er stadig et varmt navn i Paris. (Foto: AP)
Christian Eriksen er stadig et varmt navn i Paris. (Foto: AP)

Det er bestemt ikke kun i Tottenham og Premier League, at Christian Eriksens bedrifter vækker opsigt.

Så sent som lørdag havde han en fod eller to med i spillet, da Spurs besejrede Leicester og Kasper Schmeichel 4-3 i en vanvittig målfest på White Hart Lane, men det er næppe den kamp, der får storklubberne til at lure efter den 23-årige fynbo.

Se også: Hattrick og danskere i fokus i vild målfest

Den slags præstationer har der dog været masser af i sæsonens løb, og ifølge Daily Mirror står franske Paris Saint Germain klar til at lokke danskeren til 'Byernes By'.

Det er ikke første gang, at PSG-træner Laurent Blanc viser interesse for Christian Eriksen, men ifølge den engelske avis kan franskmændenes mange oliepenge ikke lokke midtbanespilleren væk fra White Hart Lane til sommer.

Christian Eriksen nød sit 'halve' mål mod Kasper Schmeichel:

Således skal Eriksen have meddelt sin agent, Martin Schoots, at han ikke er interesseret i at lytte til tilbud fra PSG, fordi han foretrækker livet i engelsk fodbold i almindelighed og London og Tottenham i særdeleshed fremfor en usikker fremtid hos den stenrige storklub, hvor spillere som Yohan Cabaye har set karrieren gå mere eller mindre i stå efter et lukrativt skifte.

Tidligere har også den tidligere danske landsholdsspiller og nuværende agent for blandt andre Simon Kjær og netop PSG's Lucas Digne, Mikkel Beck, advaret Christian Eriksen mod et parisisk eventyr.

Se også: Her er Eriksens nye holdkammerat

- Jeg kan ikke se, at Eriksen skulle kunne hjælpe det hold. Jeg kan kun se, at de hentede ham, fordi han er en god spiller i England og kunne give truppen noget bredde. Det skete med Cabaye (fransk landsholdsspiller, red.) for et år siden, og vi har set, hvordan det gik. Han spiller næsten ikke og vil væk igen, sagde Beck til Ekstra Bladet tilbage i december, da PSG-rygtet senest rørte på sig.

I den kommende uge får Christian Eriksen en pause fra klubfodbold og fremtidsspekulationer, når han støder til den landsholdstrup, som i den kommende uge tester formen mod USA og Frankrig.

 Se også: Fransk keeper er ude af opgør mod Danmark

31 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere