Avis: Liverpool vil have Schmeichel

Ifølge engelsk avis har Liverpool-manager Jürgen Klopp udpeget danskeren som den kommende målmand på Anfield

Kasper Schmeichel er blevet en eftertragtet herre. (Foto: Zuma)
Kasper Schmeichel er blevet en eftertragtet herre. (Foto: Zuma)

Der var brede smil i Liverpool-lejren, da det lørdag i sidste øjeblik lykkedes at hive en 5-4 sejr med hjem fra den medrivende og kaotiske udekamp mod Norwich.

Men ligeså glad den tyske manager Jürgen Klopp tydeligvis var for de tre point, ligeså bekymret må han være for sit holds manglende evne til at holde modstanderne fra fadet.

Se også: Se den fede detalje i ny Leicester-sejr

En af de væsentligste årsager til, at 'De Røde' har lukket hele 32 mål ind og trods den seneste sejr stadig har negativ målforskel, er den belgiske keeper Simon Mignolet.

For det er de færreste, som kan se logikken i, at han skulle have fov til at skrive under på en femårig kontrakt-forlængelse på et tidspunkt, hvor en afslutning inden for Liverpool-målrammen næsten er garanti for mål.

Ifølge Daily Mirror er det da heller ikke sikkert, at Mignolet også får lov til at vogte buret på Anfield efter sommerferien.

Således skriver den engelske avis, at Klopp har set sig lun på danske Kasper Schmeichel, som med anderledes sikre hænder har en væsentlig andel i, at Leicester sensationelt fører Premier League inden Arsenal søndag tager mod Chelsea.

Se også: Nu er han Premier League-spiller: Amartey består lægetjek

Liverpool skal angiveligt allerede have lagt de første følere ud, men fra King Power Stadium er beskende klar og tydeligt. Schmeichel bliver ikke solgt på nuværende tidspunkt.

Men selv om et salg i januarvinduet synes helt urealistisk, så vurderer Daily Mirror, at Liverpool vil forsøge sig igen til sommer. Om Schmeichel, der så småt kan øjne Champions League-deltagelse i det fjerne, så er til at lokke, det er et helt andet spørgsmål.

Liverpool er angiveligt ikke den eneste storklub, der har fået øjnene op for danskerens kvaliteter.

Således skriver avisen, at også Manchester United, hvor David de Gea ellers er et sikkert førstevalg, lurer på Schmeichel fra kulissen.

Se også: TV: Se Klopps vilde jubel efter absurd målorgie

Vanvittig målfest: Liverpool lukker mål ind på stribe, men vinder alligevel:

186 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere