Avis: Nu smutter United-stjerne til Madrid

Ifølge engelske og spanske aviser er David De Gea klar til at udskifte Manchester United til Real Madrid

David De Gea skifter angiveligt til Real Madrid. (Foto: AP)
David De Gea skifter angiveligt til Real Madrid. (Foto: AP)

Selvom transfervinduet kun har været åbent i en god uges tid, så er der allerede skrevet mange kapitler i sagaen om David De Gea.

Manchester Uniteds spanske målmand har længe været rygtet til Real Madrid, der skal erstatte Iker Casillas, der efter lang og tro tjeneste er klar til at takke af i den spanske hovedstad.

Og ifølge Daily Express i England og spanske El Confidencial skulle en aftale være på plads, der sender De Gea fra Old Trafford til Santiago Bernabeu.

Foto: AP Spansk fodbold Real Madrid forlænger med spansk forsvarsspiller

Der har tidligere været spekuleret i, at et handel med De Gea også skulle inkludere Sergio Ramos, som har været meldt på vej væk fra de spanske vicemestre, men ifølge aviserne kommer det ikke på tale.

I stedet skal Real Madrid være parat til at slippe knap 300 mio. kroner for De Gea, der skriver under på en seks-årig kontrakt og accepterer en ugeløn på godt 700.000 kroner, hvilket er væsentlig mindre, end han kunne have tjent ved at blive i Manchester.

Handlen er angiveligt faldet på plads efter møder mellem 'superagenten' Jorge Mendes og repræsentanter for de to klubber i London i de seneste dage.

Wayne Rooney og Robin van Persie har måske jublet sammen for sidste gang. (Foto: AP) Intl. fodbold Tyrkisk storklub tæt på endnu en United-stjerne

Hvis rygterne taler sandt, skal Manchester United snarest muligt have handlet ind til målmandsposten, selvom man råder over både den tidligere FC Barcelona-målmand Victor Valder og danske Anders Lindegaard, der dog ikke er i nærheden af en fast plads i startopstillingen.

Tidligere har der været spekuleret i, at afløseren ville blive Tottenhams franske landsholdsanfører Hugo Lloris eller Ajax-målmanden Jasper Cillesen, der var manager Louis van Gaals førstevalg under VM i Brasilien.

Men nu melder jungletrommerne om, at det er Uruguays landsholdsmålmand, Fernando Muslera, der pt. er på kontrakt i tyrkiske Galatasaray, der står øverst på den hollandske United-managers ønskeliste.

David De Gea har tidligere spillet for Real Madrids lokale ærkerivaler fra Atletico Madrid.

Foto: AP Premier League Er han Uniteds nye storindkøb?

Det er redninger som denne, der har gjort David De Gea til en eftertragtet herre:

41 kommentarer
Vis kommentarer