Annonce:
Annonce:

Avis: Schmeichel stod bag fyring af Ranieri

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel takkede fredag via Instagram sin nu tidligere manager, Claudio Ranieri.

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Ekstra Bladet skrev fredag, at en række spillere tog en snak med ledelsen i Leicester City FC torsdag - dagen efter 2-1-nederlaget i Sevilla.

Nu mener Daily Mail at vide, at en af de spillere var Kasper Schmeichel.

Målmanden er den måske største stjerne på mesterholdet og var blandt de profiler, der blev indkaldt til en samtale for at få klarlagt, hvordan forholdet til manager Claudio Ranieri var.

Konklusionen var barsk.

Ranieri måtte ud, og kort efter blev den italienske mestertræner fyret.

Ifølge Daily Mail havde ledelsen allerede inden afrejsen til Spanien truffet beslutningen om, at der skulle ske noget. Det er da også svært at forestille sig, at et 2-1-nederlag på udebane til Sevilla FC i den første af to 1/8-finaler i Champions League alene skulle være nok til en fyring.

Annonce:

Tinkerman
Til gengæld var en enkelt episode før kampen med til at understrege, at spillerne havde fået nok af Ranieri.

For Tinkerman, som Ranieri gennem årene er blevet kaldt for sin tendens til hele tiden at skifte ud i sine opstillinger, slog til igen og valgte Ahmed Musa på bekostning af Demarai Gray, hvilket spillerne havde svært ved at forstå.

Det var bare det seneste eksempel på taktiske ændringer, som Ranieri foretog i 11. time enten inden eller under en kamp.

Efter 0-3-nederlaget i begyndelsen af februar til Manchester United var Schmeichel irriteret, da han talte med pressen.

- Man kan altid komme bagud 0-1, men vi kan ikke tillade at komme yderligere bagud lige efter. Det var ikke godt nok, og det opsummerede vores sæson lige nu meget godt. Det handler om mange ting, men denne sæson har ikke været god. Og det har været lige fra begyndelsen, sagde han ifølge Sky Sports.

Knust Ranieri efter brutal fyring: Min drøm er død

Nu kommer den grimme sandhed om Ranieris fyring: Spillerne førte kniven

Annonce:

Han afviste i samme sekvens at kommentere på historien om Ranieris forestående fyring, der var skrevet meget om.

- Jeg ved, hvad der sker i omklædningsrummet. Vi er en gruppe spillere, der mangler selvtillid, men vi mangler ikke kampgejst. Og vi vil kæmpe til enden uanset, hvordan den bliver. Vi er de regerende mestre, men for at være helt ærlig, har det været pinligt. Vi er nødt til at forbedre os. Lige nu, sagde han.

Roser på Instagram
Efter kampen i Sevilla stod han ved hvert et ord, han havde sagt efter United-kampen:

- Jeg er en ærlig fyr. Jeg siger, hvad jeg mener, og lige efter kampen var jeg følelsesladet. Men jeg står ved alt, hvad jeg sagde. Det var ikke min opgave at fortælle holdkammeraterne, at de skulle tage sig sammen, for vi er sammen om det her. Det er ikke på grund af en eller to spillere, vi står hvor vi står. Vi har ikke præsteret godt nok i Premier League denne sæson, og det er faktum, sagde Schmeichel.

Fredag tyede den danske landsholdsangriber til Instagram for at takke Ranieri.

Annonce:

Embed: Schmeichel om Ranieri

- Jeg vil gerne takke Claudio for alt, han har gjort for fodboldklubben Leicester City og for mig personligt. Han fortjener meget stor respekt og enorm anerkendelse for det, han opnåede her med os. Tak, boss, skrev Schmeichel.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en reaktion fra Kasper Schmeichel via hans danske agent. Det har dog i skrivende stund ikke været muligt.

Husker du kongemålet, der sikrede Leicester mesterskabet?

AP SNTV: Ranieri forlader Leicester for sidste gangSe Ranieri forlade Leicester for sidste gang (Video: SNTV)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: