Avis: United-spillere i sexskandale

En sex-episode på et toilet blev filmet og delt af unavngivne United-spillere

Ryan Giggs og manager Louis van Gaal. Førstnævnte har selv prøvet en offentliggjort sex-sag, mens van Gaal i eftermiddag skal styre holdet i en svær udekamp mod West Ham. (Foto: AP)
Ryan Giggs og manager Louis van Gaal. Førstnævnte har selv prøvet en offentliggjort sex-sag, mens van Gaal i eftermiddag skal styre holdet i en svær udekamp mod West Ham. (Foto: AP)

En episode mellem en unavngiven Manchester United-spiller og en unavngiven kvinde på en natklub i Manchester har taget overhånd.

Ifølge The Sun søndag havde de to personer en intim situation i en toiletbås, da nogle spillere fra holdet var en tur i byen. Uheldigvis valgte nogle andre holdkammerater at filme episoden.

Ifølge mediet blev klippet siden vist til endnu flere holdkammerater.

- De var inde på toilettet med dørene lukket, men andre spillere filmede det over toiletdøren. Det er frastødende opførsel. Pigen har endvidere fået at vide, at episoden sågar også blev filmet fra en position under døren, siger en kilde til The Sun.

Angiveligt er klubbens ledelse gået ind i sagen og er i gang med en undersøgelse af episoden.

Det er langt fra første gang spillere fra en engelsk topklub bliver sat i forbindelse med skandaler. Manchester United har selv været i søgelyset flere gang. Blandt andet klublegenden Ryan Giggs, der i mange år holdt en affære med svigerinden skjult.

Historien om Ryan Giggs seksuelle eskapader med broderens kone er ikke blevet tilgivet. (Foto: Zuma/Polfoto) Sport på vrangen Giggs-bror taler ud: Tak for lort, brormand!

Sidste forår blev Shinji Kagawa og Adnan Januzaj afsløret i at sexchatte med en nordirsk kvinde.

Uniteds 19-årige stjerneskud Adnan Januzaj har angiveligt haft flere hede sexsamtaler med en nordirsk singlemor. (Foto: AP/Jon Super) Premier League 'Liderlige djævle': United-stjerner i sexchat-skandale

Søndag møder Manchester United i øvrigt West Ham på udebane i Premier League. En sejr kan sende The Red Devils op på tredjepladsen.

Der kommer mange ornde og skøre ord ud af Zlatans mundtøj. Og det er til stor underholdning for mange. (AP/Claudio Bresciani) Sport og Spil De zlataniske vers: 26 vilde Zlatan-citater

0 kommentarer
Vis kommentarer