Båret ud med iltmaske: Uhyggeligt sammenstød i Chelsea-sejr

Hulls Ryan Mason blev sendt til tælling og måtte bæres fra banen efter et grimt sammenstød med Chelseas Gary Cahill

Kampen mellem Chelsea og Hull bød på et grimt sammenstød mellem Gary Cahill og Ryan Mason, der slog hovederne sammen. Foto: TV3 Sport
Kampen mellem Chelsea og Hull bød på et grimt sammenstød mellem Gary Cahill og Ryan Mason, der slog hovederne sammen. Foto: TV3 Sport

Pulsen kom aldrig rigtig op at ringe på Stamford Bridge over Chelseas pligtsejr mod bundholdet Hull, men til gengæld gik det et gys gennem tilskuerne, da hjemmeholdets Gary Cahill og gæsternes Ryan Mason stødte hovederne sammen efter godt ti minutters spil.

Værst gik det ud over Hulls midtbanespiller, der måtte blive liggende længe på græsset efter det uhyggelige sammenstød.

Se det voldsomme klip øverst i artiklen.

Ryan Mason fik behandling og iltmaske på, inden han efter ni minutters spilstop blev båret fra banen på en båre.

Ryan Mason, som ved en tidligere lejlighed har erklæret, at han holdt med Chelsea som knægt, blev klappet fra Stamford Bridge i en fin gestus til trods for, at Mason tidligere har spillet hos lokalrivalerne Tottenham.

Ifølge Hull Daily Mail blev den uheldige Mason fragtet til hospitalet med sin hovedskade, men kort efter slutfløjtet er der fortsat ikke noget nyt om Hull-spillerens situation.

Chelsea vandt i øvrigt kampen 2-0 på mål af først Diego Costa og siden Gary Cahill, der altså var kommet sig fuldstændig oven på sammenstødet med Ryan Mason i første halvleg.

Se Diego Costas føringsmål og flabede hilsen til kritikerne her:

Både Liverpool, Tottenham og begge Manchester-klubber smed point i Premier League denne weekend, og Chelsea fører nu den engelske liga med otte point ned til Arsenal.

Se også: Manchester United tager et godt skridt mod pokalfinale

Se også: Portugiser skal redde Premier League-bundprop

Se også: Bundholdet Hull fyrer manager efter elendig stime

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere