Balotelli lavede selvmål fra midten

Mario Balotelli er på vej væk, og årsagerne til et exit er mange og specielle

Mario Balotelli i aktion i februar - det var inden den store fadæse med selvmål fra midterlinien (Foto: AP)
Mario Balotelli i aktion i februar - det var inden den store fadæse med selvmål fra midterlinien (Foto: AP)

Et mål i 16 Premier League-kampe blev det til for Mario Balotelli i hans første sæson Liverpool-trøjen.

I øjeblikket virker den italienske angriber til at være helt ude i kulden i Liverpool, hvor han end ikke var på bænken i premiere-sejren mod Stoke.

Nu kommer den engelske avis The Independent med nye oplysninger om, hvorfor Balotelli er koldere end is lige nu.

Avisen peger på en række årsager til, at Balotelli er på vej væk fra Liverpool, og en af årsagerne er ganske speciel.

Liverpool - 23. jul. 2015 - kl. 07:48 Nu gider Balotelli slet ikke gå...

Dagen efter Liverpools nederlag i marts mod Manchester United skulle den assisterende træner Colin Pascoe have samlet spillerne inden træningen.

Alle lyttede til Pascoes direktiver undtagen Balotelli, der i stedet begyndte at råbe efter en skadet Joe Flanagan, der var 30 meter væk, og dermed afbrød han assistentens samling.

Under samme træning lavede Balotelli et drømmemål fra midten af banen. Problemet var bare, at det var et selvmål, italieneren lavede, og det var med vilje, at han sendte bolden ind bag en forundret Brad Jones.

Spillerne var forinden blevet inddelt i to hold, og Balotelli spillede med reserverne, og pludselig vendte italieneren sig altså om og bankede bolden knaldhårdt i eget mål fra midterlinien.

Balotelli fandt selv episoden hylende morsom, men holdkammeraterne var ikke enige, og efter det selvmål spillede Balotelli ikke mere den måned.

Balotelli har haft grund til at græde over tiden i Liverpool (Foto: AP)
Balotelli har haft grund til at græde over tiden i Liverpool (Foto: AP)

Man får ikke venner ved at tisse på dem, Mario (Foto: AP) Premier League - 5. aug. 2015 - kl. 21:10 Kontroversielle Balotelli tissede på holdkammeraterne

Avisen melder også, at Balotelli aldrig har lært navnene på alle spillere i Liverpool - og her af skulle flere af dem være spillere i  startopstillingen.

Det skulle også være et problem, at Balotelli var for længe oppe om natten og hellere spiste med fra sin italienske yndlingsrestaurant end Liverpool-truppens fællesmad.

Liverpool håber angiveligt stadig at få solgt Mario Balotelli. Foreløbig har Sampdoria og Bologna været nævnt som muligheder, men den italienske angriber har en noget højere månedsløn, end hvad man er vant til på de breddegrader.

Tager man samtlige kampe med, så har Balotelli lavet fire mål i 28 kampe i Liverpool-trøjen.

Flere britiske medier skriver fredag, at Balotelli står til et sekscifret beløb i engelske pund, hvis han stadig er i Liverpool efter dette transfervindue.

Se også: Balotelli smidt ud af Liverpool-truppen

Balotelli har hele tiden troet, at målene nok skulle komme:

16 kommentarer
Vis kommentarer