Balotelli svarer Gerrard igen: Stop dramaet nu

Mario Balotelli vil stoppe dramaet i Liverpool

Mario Balotelli mener, at dramaet efter hans straffescoring i går må stoppe (Foto: AP)
Mario Balotelli mener, at dramaet efter hans straffescoring i går må stoppe (Foto: AP)

Liverpool vandt i aftes 1-0 over Besiktas i Europa League på et mål sat ind på straffespark.

Efterfølgende har anfører Steven Gerrard været fremme og kritisere Balotelli for at sparke, når det nu var planlagt, at det var Jordan Henderson, der skulle tage straffesparket.

Balotelli jubler på sin egen facon efter scoringen mod Besiktas. (Foto: AP) Europa League Kontroversiel Balotelli redder Liverpool

Nu svarer Balotelli igen.

- Tak, Hendo, fordi du lod mig tage straffesparket. Stop dramaet nu. Vi vandt, og det er det, der tæller. Vi er et hold, og især er vi Liverpool, skriver Balotelli på sin Instagram-profil.

Balotelli snuppede bolden ud af Hendersons hænder og scorede selv, og det var mere end Gerrard kunne klare.

- Jordan skulle have taget straffesparket. Regler er regler. Det burde have været Henderson, men Mario er en smule drilagtig, sagde Gerrard efterfølgende.

Mario Balotelli er efterhånden ved at have spillet sig tilbage i Liverpool-varmen. i hvert fald er manager Brendan Rodgers stadig mere imponeret af italieneren. (Foto: AP/Matt Dunham) Engelsk fodbold Nu får Balotelli ros: Alvoren er gået op for ham

- Tak til Mario. Han scorede. Men det er aldrig rart at se holdkammerater skændes. Han viste manglende respekt over for Jordan, tilføjede han.

Manager Brendan Rodgers forsøger også at lægge låg på sagen.

Daniel Wass får samme straf som Zlatan Ibrahimovic for sit røde kort (Foto: All Over Press) Fransk fodbold Wass svinsk som Zlatan - her er beviset

- Jeg vil gerne afklare, at vi vandt kampen 1-0. Jeg har flere enestående straffesparksskytter som Jordan, Mario og Rickie Lambert, siger manager Rodgers ifølge Sky Sports.

Balotelli har nu scoret på 27 ud af 29 straffespark, og Jordan Henderson, der skulle have sparket er fint tilfreds.

- Mario følte sig sikker. Han har taget straffespark i store kampe før, og jeg havde tillid til ham, sagde Henderson efter kampen.

Liverpool spiller i returkamp i Istanbul om en uge.

Balotelli har gang i en stime: Se målet mod Tottenham her:

Åbenhjertig Balotelli har længe fortalt, at målene nok skal komme:

0 kommentarer
Vis kommentarer