'Banens dårligste': Chelsea-dansker sables ned efter ny møgkamp

For anden kamp i træk trådte Andreas Christensen ved siden af for sit Chelsea-mandskab

De seneste dage har næppe været de sjoveste i fodboldkarrieren for Andreas Christensen i Chelsea.

Først var danskeren i fokus mod midtugens Champions League-brag mod Barcelona, da han sendte en vildfaren aflevering tværs ind over eget felt, som Andres Iniesta og Lionel Messi i samarbejde udnyttede til at tage et godt udgangspunkt med hjem fra London.

Aktionen fik de engelske medier til at hudflette danskeren:

Saver dansk stjerne midt over: 'Splittede holdkammeraterne ad'

Søndag var 'AC' i fokus igen, da han forsømte at dække Jesse Lingard ordentligt op, da Manchester United scorede det afgørende 2-1 mål i topbraget mellem United og Chelsea i Premier League.

Se alle tre mål fra opgøret herunder:

Danskerens sløsede markering har igen fået de britiske medier til at tage de kritiske briller på.

I hvert fald vurderes Andreas Christensen som en af banens dårligste spillere hos både The Mirror, TalkSport og The Daily Mail, der har givet karakterer til alle banens aktører søndag.

The Daily Mail mener, at Andreas Christensen var den dårligste spiller overhovedet sammen med Alvaro Morata og Anthony Martial. Og sammen med karakterer 5.5 af 10 får AC kritik for at lade Jesse Lingard slippe bag sig på et kritisk tidspunkt.

Også The Mirror har danskeren helt i bunden af karakterskalaen med 5/10. En karakter han deler med holdkammeraterne Antonio Rüdiger og Alvaro Morata. TalkSport lader AC slippe som en af de næstdårligste spillere, da mediet mener, at Pedro gjorde sig endnu mere uheldig bemærket i det dyre Chelsea-nederlag.

Andreas Christensens næste chance for oprejsning er på søndag, når kriseramte Chelsea på udebane møder Premier Leagues tophold, Manchester City.

United kom igen og vandt engelsk topbrag

Efter CL-bommert: Conte med overraskende melding om Andreas Christensen

Se ACs kæmpe fejl mod Barcelona: 'Han var fantastisk!'

Barça straffer dansk dumhed i CL-brag

Se Andreas Christensen og Chelseas nederlag på Old Trafford:

31 kommentarer
Vis kommentarer