Annonce:
Annonce:

Barça kan miste Neymar - nu byder de på Liverpool-stjerne

Liverpool har afvist kæmpebud fra FC Barcelona på Philippe Coutinho

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Der bliver bidt negle i Barcelona og omegn i disse dage, fordi stenrige Paris Saint Germain er klar til at smide svimlende 1,6 mia. kroner for catalanernes brasilianske superstjerne, Neymar.

Kæmpe koks i historisk Manchester-derby

Om den franske storklub får held med deres stjernerov, er endnu uklart, men en ting er sikkert. Cheferne på Camp Nou kan ikke tillade sig at være sure over forsøget på en 'fjendtlig overtagelse' af deres brasilianske angrebsprofil.

Barcelona-bosserne forsøger sig nemlig netop nu med præcis samme trick i engelske Liverpool.

Således kan Daily Mail afsløre, at FC Barcelona har budt 80 mio. euro - ca. 595 mio. kroner - for Neymars landsmand og landsholdskollega Philippe Coutinho, der er en af de helt store stjerner på Anfield.

Annonce:

I Barcelona ser man Coutinho som den perfekte afløser for den aldrende Andrés Iniesta, der har rundet 33 år. Men selvom beløbet er svimlende, så tror den engelske avis ikke på, at Liverpool-ledelsen giver slip på Coutinho. Og englænderne står stærkt, fordi den 25-årige brasilianer har kontrakt til 2022.

Det er ikke første gang, at Philippe Coutinho sættes i forbindelse med Barcelona. I sidste sæson rapporterede mange medier, at netop Neymar meget gerne ville have sin landsmand til klubben.

Dengang blev det ikke til noget. Men nu er skiftet igen blevet et emne, selvom Barcelona angiveligt ikke længere ser Coutinho som en mulig tilføjelse til angrebet.

Nu er det Iniestas plads, han er udset til. Ikke mindst, fordi Barcelona er ved at opgive håbet om at hente italienske Marco Veratti i PSG.

Mens det er højest usandsynligt, at Liverpool slipper deres brasilianske es i denne omgang, synes det vanskeligere at afvise, at Neymar kan havne i Paris.

Catalunya Radio hævdede torsdag aften, at sandsynligheden for, at Neymar skifter til fransk fodbold som '95 procent', mens en talsmand fra den franske klub har sagt, at handlen er 'mulig'.

Annonce:

I Barcelona hugger man hælene i og fastslår, at 'Neymar ikke er på markedet', men ifølge ESPN er man internt knap så stålsat.

- Dem, der vil spille, gør det. Man kan ikke gøre mere, siger en klubkilde, der hævder, at det i sidste ende bliver Neymar selv, der beslutter, hvor han spiller i fremtiden.

Vil smide 1,5 milliarder for Barça-stjerne: Nu taler han om fremtiden

Chok! Fodboldboss anholdt i korruptionssag

Neymar er lige blevet single: Nu sender han kys til popstjerne

Premier League: Hvem står bedst inden næste sæson

Her sender Coutinho Liverpool i Champions League:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: