Bayern klar til kæmpe bud: Vil hente Arsenals stjerne-spiller

Alexis Sánchez har været rygtet væk fra Arsenal flere gange - nu er det Bayern München, der lokker med en årsløn på den pæne side af 150 millioner kroner

Sagaen om Alexis Sánchez fortsætter med uforandret styrke, mens spillerne er på vej på sommerferie.

Selv om den højtydende chilener har kontrakt i Arsenal for den kommende sæson også, så skal han forlænge eller sælges i denne sommer.

Meldingerne fra Sánchez selv har været tvetydige, og derfor er flere topklubber ude efter ham.

Senest har Bayern München meldt sig i feltet af bejlere.

Ifølge vedholdende rygter skulle sydtyskerne være klar til at tilbyde ham tre millioner kroner i ugeløn - ca. en halv million mere end Robert Lewandowski, der lige nu er lønkongen i klubben.

Købstilbuddet fra Bayern skulle være i den mere 'beskedne' ende af skalaen og lyde på 340 millioner kroner - Sánchez er trods alt gratis om et år.

Alexis Sánchez er netop nu til Confederations Cup i Rusland og tager tingene helt roligt:

- Jeg følger med i, hvad min agent gør. Lige nu er jeg fokuseret på turneringen i Rusland, hvor jeg forsøger at gøre det godt.

- Sandheden er, at min agent sørger for det. Han kender til det hele og snakker med klubben om, hvad der er det bedste for mig.

- Der er mange ting, jeg gerne vil, men lige nu koncentrerer jeg mig om landsholdet, siger Sánchez.

Han har tidligere afvist Arsenals udspil, men nu skulle London-klubben være klar til at hæve års-gagen til godt og vel 120 millioner kroner.

For Arsenal vil holde på sin topscorer, og manager Arséne Wenger afviser, at han vil lade ham gå, som det var tilfældet med Robin Van Persie i 2012.

- Jeg lod Van Persie gå i sit sidste kontraktår, fordi han var 29 og nærmede sig 30, og han underskrev en langtidskontrakt.

- Det er ikke tilfældet med Alexis. Personligt tror jeg, at han bliver, siger Arsenal-manageren til fourfourtwo.com, mens mysteriet om Alexis Sánchez altså forbliver et mysterium lidt endnu.

Alexis og Arsenal sluttede af med FA Cup-trofæet, men kommer ikke i Champions League i næste sæson. Foto: AP Sport og Spil Det store Premier League overblik: Her skal Arsenal handle

Se også: Nu får Arsenals fans svar: Wengers fremtid afgøres næste uge

Se også: Ufattelig finale-sejr: Arsenal skriver historie med kontroversiel kasse

Se også: Her er beskeden Arsenals fans ikke vil høre

18 kommentarer
Vis kommentarer