Beckham: Jeg gemmer min drink for Sir Alex

Det duer ikke, at professionelle fodboldspillere drikker alkohol alt for ofte. Det sidder stadig i David Beckham, der måtte skjule sit vinglas for Alex Ferguson, da de mødte hinanden. De bliver desuden genforenet nu

David Beckham ved, at Ferguson ikke er glad for alkohol. Det fortæller han, inden de to skal mødes til en velgørenhedskamp for Unicef. (Foto: PA Photo/Martin Rickett)
David Beckham ved, at Ferguson ikke er glad for alkohol. Det fortæller han, inden de to skal mødes til en velgørenhedskamp for Unicef. (Foto: PA Photo/Martin Rickett)

Selvom det er mange år siden David Beckham spillede under Sir Alex Ferguson i Manchester United, så er det stadig en person, som den tidligere midtbanespiller har et meget særligt forhold til.

De to bliver snart genforenet, når Unicefs kamp Match for Children skal spilles. Her er Alex Ferguson i spidsen for et hold bestående af spillere fra Storbritannien og Irland.

Men David Beckham er trods flere år uden Ferguson på trænerbænken stadig lidt bange for ham. Det forklarede englænderen til et pressemøde om netop den kamp, der skal spilles i november. Her kunne Beckham fortælle en historie om spillernes forhold til at drikke foran manageren.

- Jeg mødte ham for et par uger siden, og vi havde det altid sådan i truppen, at vi ikke drak foran manageren. Men jeg havde et glas vin i hånden, og da han kom over til mig, tog jeg mig selv i, at jeg gemte glasset bag min ryg, smilte Beckham.

Se også: Eriksen hyldes efter storkamp: Nok verdens bedste frisparksskytte

Beckham jokede desuden også med, at han nok skulle holde øje med, hvor han sætter sig i omklædningsrummet til kampen. Engang fik han sparket en støvle i ansigtet af Ferguson efter et nederlag i FA Cuppen.

- Det blev jeg faktisk spurgt om den anden dag. Jeg må nok passe godt på. Måske er det noget, vi kan genskabe fra dengang, grinte

Der er allerede solgt 60.000 billetter til kampen 14. november, der skal spilles på Wembley. Modstanderen bliver et verdenshold med blandt andet Zinedine Zidane på banen og Carlo Ancelotti som holdets træner.

4 kommentarer
Vis kommentarer