Beckham og Liverpool-legende lovpriser Mourinho

Både David Beckham og Jamie Carragher tror på stor succes for Jose Mourinho, når han efter planen tager over i Manchester United

Beckham er vild med Mourinho, og Jamie Carragher tror på succes i United for portugiseren.  (Foto: AP)
Beckham er vild med Mourinho, og Jamie Carragher tror på succes i United for portugiseren. (Foto: AP)

Louis van Gaal er en færdig mand i Manchester United.

Storklubben fyrede sent mandag den kontroversielle hollænder efter to skuffende sæsoner for 'De Røde Djævle'. Dermed skilles de to parter ad et år før kontraktens udløb.

Det har længe været rygtet at van Gaal ville få sparket efter denne sæson. Mandag blev det altså officielt, og nu ventes det, at Jose Mourinho bliver præsenteret som afløser.

Den karismatiske manager har været arbejdsløs siden fyringen i Chelsea i december, og siden da har rygterne svirret om, at den tidligere Real Madrid-træner skulle overtage jobbet i United, hvor van Gaal har skuffet stort.

Ifølge Sky Sports lander Mourinhos agent, Jorge Mendes, i Manchester til forhandlinger tirsdag, og derefter vil han blive præsenteret som ny manager, når de når til enighed.

Den kommende ansættelse glæder den tidligere United-stjerne David Beckham.

- Der er ikke noget at diskutere. Jose er en af de bedste managers i verden. Jeg elsker ham. Han er en fantastisk manager, en herlig person og er passioneret inden for fodbold, siger Beckham i et interview ifølge Fottballskanalen.

Mourinho bliver snart præsenteret som ny United-manager. (Foto: AP)
Mourinho bliver snart præsenteret som ny United-manager. (Foto: AP)
 

Den tidligere Liverpool-profil og nuværende fodboldekspert, Jamie Carragher, vil ikke gå så langt og erklære sin kærlighed til den tidligere Chelsea-manager.

Men han er sikker på, at Uniteds fans kan se frem til masser højdepunkter med Mourinho.

- Jeg tror, han vil bringe stor succes til klubben. For han har leveret alle steder, han har været. Han har navnet, han har vundet titlerne - og det er dét, United vil have. Er han perfekt for klubben? Måske ikke hvis man kigge på udvikling af unge spillere og selve spillestilen.

- Men han var træner for Real Madrid med flot angrebsfodbold med Ronaldo i spidsen. Han vandt ligaen i Spanien også, så jeg tror, det er et godt match, vurderer Carragher på Sky Sports.

Jose Mourinho har vundet liga-titler i Portugal, England, Italien og Spanien. Derudover har han også formået at hjemføre Champions League-trofæet med Porto og Inter.

9 kommentarer
Vis kommentarer