Bedre end sidste år: Eriksen giver stjerner baghjul i FIFA 19

Christian Eriksen er blandt de 34 bedste spillere i verden i fodboldspillet FIFA 19 og giver dermed verdensstjerner som Kylian Mbappé og James Rodriguez baghjul

Christian Eriksen er nummer 34 i verden ifølge det nye FIFA 19. Foto: AP
Christian Eriksen er nummer 34 i verden ifølge det nye FIFA 19. Foto: AP

Fredag 28. september er en stor dag for mange fodboldfans verden over. Det er nemlig her, at computerspillet FIFA 19 udkommer.

Og EA Sports, der er firmaet bag spillet, de benytter ventetiden til at afsløre, hvem der er spillets bedste spillere.

De seneste dage er der talt ned fra 100, og søndag blev pladserne fra 40 til 31 afsløret, og på plads nummer 34 dukker Christian Eriksens navn op.

- Tottenham Hotspurs kreative geni er spillertypen, der altid overrasker og glæder. Når du tror, at han er løbet tør for idéer, så kommer han med en pasning fra en umulig vinkel eller scorer på et frispark, som kun få spillere vil bare forsøge sig på.

- Eriksen fører an på midtbanen med 86 i dribling og 89 i aflevering, og lejlighedsvis træder han ind i rampelyset takket være 82 i afslutning, lyder det i beskrivelsen af Eriksen.

Artiklen fortsætter under billederne

Christian Eriksen er blandt de bedste i det nye FIFA-spil. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix
Christian Eriksen er blandt de bedste i det nye FIFA-spil. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix

Her kan du se FIFA 19-trailer:

Se også: Kæmpe triumf: Brøndby er verdensmestre i FIFA

Eriksen ligger lige foran navne som Gianluigi Buffon, James Rodriguez, Casemiro og Gonzalo Higuain, mens danskeren har Paul Pogba, Sergio Busquets og Gareth Bale på pladserne lige foran sig.

Det kræver en samlet rating på mindst 85 at snige sig til en plads i top-100, og Eriksen rammer i FIFA 19 en total på 88, mens han i sidste års spil FIFA 18 var noteret for 87 som bedste dansker foran Simon Kjærs og Andreas Christensens 81, Daniel Wass med 80, Michael Krohn-Dehli, Nicolai Jørgensen og Jannik Vestergaard med 79, Thomas Delaney og Kasper Dolberg med 78 og Lasse Schöne med 77.

De øvrige danskeres rating i denne sæson er ikke offentliggjort, da ingen andre danskere er med i top-100 - til gengæld har Sverige lige præcis Zlatan Ibrahimovic med som nummer 98, mens det også er bemærkelsesværdigt, at Eriksen holder verdens dyreste teenager Kylian Mbappé under sig.

Elsker du FIFA-spillene, så kan du på linket lige her få alt at vide om det nye Ultimate Team i FIFA 19.

BEDSTE SPILLERE I FIFA 19
31. Gareth Bale
32. Sergio Busquets
33. Paul Pogba
34. Christian Eriksen
35. Gialuigi Buffon
36. James Rodriguez
37. Casemiro
38. Gonzalo Higuain
39. Samir Handanovic
40. Lorenzo Insigne

---Udvalgte spillere-----
42. Kylian Mbappé
45. Romelu Lukaku
50. Iniesta
56. Alexis Sanchez
58. Raphael Varane
59. Ivan Perisic
61. Mesut Özil
65. Roberto Firmino
67. Thomas Müller
81. Diego Costa
82. Virgil van Dijk
87. Arjen Robben
93. Joshua Kimmich
98. Zlatan Ibrahimovic

Se også: Revolution på vej: Bliver FIFA 19 det sidste?

I rigtig beklædning: Cristiano Ronaldo er EA Sports frontfigur i FIFA 19. Her ses han i Juventus-dragten sammen med sine nye holdkammerater. Foto: EA Sports Sport og Spil 'Det bedste FIFA-spil nogensinde': Sådan har du aldrig set det før

Foto: Ritzau/Scanpix /Ole Martin Wold Skandinavien - 9. sep. 2018 - kl. 22:13 Direktør langer ud efter Bendtner: - Opfør dig ordentligt

CHAMPIONS LEAGUE: Verdens fornemmeste klubturnering kommer til at spille en væsentlig rolle i Ultimate Team. Her er spillet repræsenteret med superstjernen Neymar. Foto: EA Sports. Sport og Spil FIFA 19: Det her skal du vide om det nye Ultimate Team

10 kommentarer
Vis kommentarer