Bedst i Premier League: Her er årets spiller

N'Golo Kante er blevet kåret som årets spiller i Premier League af den britiske spillerforening PFA

Chelseas franske midtbanedynamo N'Golo Kante er blevet kåret som sæsonens bedste spiller i den engelske Premier League.

Det er den engelske spillerforening PFA (Professional Footballers Association, red.), der står bag den prestigefulde kåring.

Den 26-årige midtbanekriger har igen i denne sæson været fantastisk for sin klub, Chelsea, der aktuelt ligger først i Premier League og er favorit til at løbe med mesterskabet.

Kante kom til klubben fra sidste års mestre, Leicester, hvor han ligeledes spillede en afgørende rolle i klubbens sensationelle mesterskab.

Se i tv-klippet over artiklen, 5 ting Chelsea skal gøre frem mod den nye sæson:

Også i sidste sæson var Kante med i opløbet om at løbe med titlen, hvor seks spillere var nomineret.

I år var Eden Hazard fra Chelsea, Harry Kane fra Tottenham, Zlatan Ibrahimovic fra Manchester United, Romelu Lukaku fra Everton og Alexis Sánchez fra Arsenal ligeledes nomineret.

61111467.jpg 

Mens de andre nominerede typisk er kendetegnet for deres mange mål, så har Kante formået at binde Chelsea-holdet sammen fra sin position på den defensive midtbane.

Mens franskmanden kun har scoret en enkelt gang og lavet én assist, så er han noteret for 110 succesfulde tacklinger og 72 bolderobringer.

Kante kom til Leicester forud for sidste sæson, hvor klubben angiveligt betalte franske Caen omkring 75 millioner kroner for franskmandens underskrift.

Da han forud for denne sæson skiftede den blå Leicester-trøje ud med en blå Chelsea-trøje, var prisen 265 millioner kroner.

Traditionen tro kårede PFA også Årets Unge Spiller, som defineres som spillere under 23. Den pris gik i år til Tottenhams Dele Alli, der så sent som i lørdags scorede for sit hold i FA Cup-semifinalen mod Chelsea - uden at det var nok i 4-2-nederlaget.

Den 21-årige englænder har i det hele taget været flittigt scorende i denne sæson med 20 mål og 11 oplæg i 44 kampe i alle turneringer.

Chelsea-manager rygtes til Italien - her er hans svar:

Efter ny brandkamp: Eriksen igen i Barcelonas søgelys

Nu taler Zlatan om chok-skaden: Sådan er min fremtid